Риба "Х'юстон"

ДРУГІ СТРАВИ
629 Риба "Х'юстон"
Фото - Риба
інгредієнти:
  • Окунь (морський) 4 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Лимон 1 шт.
  • Масло вершкове (топлене) 60 г
  • Часник 2 зуб.
  • Помідор 4 шт.
  • Шпинат 1 упак.
  • Вершки (жирні) 100 мл
  • Сир м´який 2 ст.л.

Риба Рибу посолити, поперчити, збризнути соком лимона з обох сторін.

Обсмажити на топленому маслі.

Риба Форму для запікання змастити олією, томати порізати кільцями і укласти у форму, посолити, поперчити.

Часник подрібнити і рівномірно розкласти по поверхні.

фото Риба Обсмажену рибу укласти поверх томатів.

Риба Розморожений шпинат укласти зверху на рибу.

Риба Посипати сіллю або сухим бульйоном, приправами.

Риба По всій поверхні полити молоком або 32%-ми вершками.

Риба Зверху посипати тертим сиром.

Поставити у духовку на 220 градусів на 25 хвилин.

 

Риба

Подавати з відвареною картоплею.

 

суп чанахи рецепт

Книга Рецептов Для Мультиварки: кулинарные рецепты первые блюда. Рецепты с малиной.

Осетинские пироги на заказ: салати рецепти з грибами.

Рецепты с малиной: рецепты пудингов для детей. Готовим дома. Рецепты с фото.

Купить Печенье: печенье из творога розочки. Купить творог, цены.

Рецепт маргариты пиццыВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты