Риба "Х'юстон"
- Окунь (морський) 4 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Лимон 1 шт.
- Масло вершкове (топлене) 60 г
- Часник 2 зуб.
- Помідор 4 шт.
- Шпинат 1 упак.
- Вершки (жирні) 100 мл
- Сир м´який 2 ст.л.
Рибу посолити, поперчити, збризнути соком лимона з обох сторін.
Обсмажити на топленому маслі.
Форму для запікання змастити олією, томати порізати кільцями і укласти у форму, посолити, поперчити.
Часник подрібнити і рівномірно розкласти по поверхні.
Обсмажену рибу укласти поверх томатів.
Розморожений шпинат укласти зверху на рибу.
Посипати сіллю або сухим бульйоном, приправами.
По всій поверхні полити молоком або 32%-ми вершками.
Зверху посипати тертим сиром.
Поставити у духовку на 220 градусів на 25 хвилин.
Подавати з відвареною картоплею.
Книга Рецептов Для Мультиварки: кулинарные рецепты первые блюда. Рецепты с малиной.
Осетинские пироги на заказ: салати рецепти з грибами.
Рецепты с малиной: рецепты пудингов для детей. Готовим дома. Рецепты с фото.
Купить Печенье: печенье из творога розочки. Купить творог, цены.
Рецепт маргариты пиццыВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter