Горбуша у цитрусовому маринаді
- Горбуша 1.3 кг
- Апельсин 1 шт.
- Лимон 2 шт.
- Мед 2 ст.л.
- Олія рослинна 5 ст.л.
Лимон і апельсин помити, натерти на тертці цедру і додати сік.
У ємність з цитрусовим соком додати мед, як слід розмішати.
Додати у маринад 2 столові ложки олії.
Залити маринадом підготовлені шматки риби і залишити на 5-6 годин, а краще на ніч, у холодильнику.
Замариновані шматки риби умочити у кляр і смажити на сковороді з розігрітою олією до готовності (хвилин 7).
Кляр. Жовтки 4 яєць ретельно змішати з 200 мл молока, дрібкою солі, дрібкою цукру, поступово всипати 150 г борошна, влити 1 столову ложку рослинної олії. Дати постояти. Перед смаженням ввести збиті білки (4 шт.). Можна обійтися без кляра.
Купить Автомобильное Масло онлайн - арахисовое масло фото. Растительное масло. Купить.
Как приготовить летний салат: французские салаты рецепты с фото.
рецепт приготовления сельдь под шубой
Технология приготовления плова. Приготовления плова.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт закуски рафаэлло. Рецепты Для Мультиварки.
Салат гурман рецепт фотоРецепты на самый взыскательный вкус! Подробнее на страницах нашего сайта
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter