Рибні рулетики з гарніром із ревеню
- Філе рибне (камбала) 300 г
- Бекон (копчена грудка) 120 г
- Сир твердий 80 г
- Кріп 2 ст.л.
- Прянощі (для риби)
- Вино біле сухе 2 ст.л.
- Ревінь (стебло) 2 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Мед (цукор)
- Масло вершкове 10 г
- Сік лимонний 2 ст.л.
Рибне філе посипати прянощами, скропити лимонним соком.
На кожен шматочок риби покласти сир, кріп.
Філе згорнути.
Обгорнути двома смужками бекону.
Однією уздовж.
Іншою упоперек.
Закріпити дерев'яними шпажками.
Так само - з усіма шматочками філе.
Викласти рулетики у вогнетривку тарілку, додати вино і смажити в розігрітій духовці, у верхній частині (220°C) хвилин 10-15.
Рулетики перевернути 1 раз.
Гарнір з ревеню.
Нарізаний ревінь спасерувати на сковороді на вершковому маслі близько 8 хв, додати сіль, мед (цукор), перець.
Рибні рулетики дістати з духовки і подати з гарніром.
Вкуснейшие рецепты тут - бите скло десерт рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты с малиной: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Приготовление плова с куриными грудками. Фотографии приготовления плова.
Вкусная кулинария для Вас: салаты рецепты с фото. Вкусные рецепты салатов с фото.
recepti.biz Кулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт приготовления салата мимоза здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter