—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
американские салаты рецепты
американские салаты рецепты
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
торти
Пиріг "Зебра"
інгредієнти: Інгредієнти: Для тіста: яйця - 5 шт;цукор - 2 неповних склянки (360 г);вершкове масло - 100 г;сметана - 200 г;борошно - 250 г;сода - 1 / 3 чайної ложки;розпушувач - 1 чайна ложка;какао ...
1670
КОНСЕРВУВАННЯ
Варення з кавунових кірок
інгредієнти: Інгредієнти: кавунові кірки - 1 кг;цукор - 1, 2 кг;вода - 9 склянок (1 склянка = 250 мл);сода - 1 чайна ложка з гіркою; З кавунових кірок. зрізати зовнішню зелену шкірку (дуже зручно ...
2416
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
Майонез
інгредієнти: Інгредієнти: яєчні жовтки - 2 штуки (можна замінити жовтками перепелиних яєць) ; гірчиця (готова) - 0, 5 чайної ложки або по смаку; олія (можна суміш оливкової з соняшниковою) - 90- 150 ...
1954
ПЕРШІ СТРАВИ
Кукурудзяна каша з чорносливом
інгредієнти: Інгредієнти: 1 ст. л. кукурудзяної крупи;1 / 2 склянки води;1 / 2 склянки молока;4 шт чорносливу;1 ч. л. масла (за бажанням);1 / 2 ч. л. цукру;трохи солі; Чорнослив добре промити і ...
2259
ЕТИКЕТ
Банкети
Банкети можна проводити як вдома, так і в ресторані. Якщо ви вирішили скористатися послугами останнього, то всі ваші турботи візьмуть на себе офіціанти і метрдотелі. Ну, а в тому випадку, якщо ви ...
2729
ПОРАДИ
Як правильно спекти бісквіт
Пишний, жовтий, легкий, повітряний, що тане ... Але таким він стає тільки в руках вмілої господині. В іншої він буде вередувати, сідати, ставати гумовим - словом, робити все, щоб тільки зіпсувати ...
41943
ПЕРШІ СТРАВИ
бульйони
Бульйон грибний з домашньою локшиною
інгредієнти: Інгредієнти: сушені білі гриби - 15- 20 шт;вершкове масло - 1- 2 ст. л;борошно - 1 склянка;яйце - 1 шт;зелень кропу і петрушки - за смаком;сіль; Приготувати. грибний бульйон. , процідити ...
1932
ПЕРШІ СТРАВИ
борщі
Борщ без картоплі
інгредієнти: Інгредієнти: буряк - 200г ;капуста - 120г ;морква - 40г ;корінь петрушки - 10г ;цибуля ріпчаста - 40г ;томат- пюре - 30г ;борошно - 10г ;сало свиняче - 20г ;сметана - 20г ;цукор - 10г ...
1986
ПЕРШІ СТРАВИ
з рибою
Борщ з минтаєм
інгредієнти: Інгредієнти: минтай(спинки) - 600г;буряк молодий - 3 - 4 шт. ;картопля - 3- 4 шт. ;морква - 1 шт. ;селера (зелень) - 1 ст. л. ;помідори - 1 - 2 шт. ;кабачки - 200г;цибуля зелена - 2 - 3 ...
1333
ПЕРШІ СТРАВИ
бульйони
Бульйон з м'ясними фрикадельками з медункою
інгредієнти: Інгредієнти: медунка - 50г;м´ясний фарш - 100г;ріпчаста цибуля - 40г;петрушка - 40г;м´ясний бульйон - 350г; У киплячий бульйон закладають нарізану ріпчасту цибулю і петрушку, ...
2721
САЛАТИ
з овочами
Салат з червонокачанної капусти
інгредієнти: Інгредієнти: 1 качан капусти;2 столових ложки оцету;1 столова ложка рослинного масла;сіль;цукор; Капусту тонко нашаткувати, обдати окропом, накрити кришкою, дати постояти 30 хвилин, ...
1588
САЛАТИ
з овочами
Салат з кольрабі
інгредієнти: Інгредієнти: 500 грам капусти;1 яблуко;2 морквини;Заправка: 2 столових ложки олії;2 столових ложки лимонного соку; Капусту нашаткувати, яблуко і моркву натерти на тертці, посолити, ...
1399
САЛАТИ
з овочами
Салат з квашеної капусти з кальмарами
інгредієнти: Інгредієнти: 200 грам капусти;300 грам варених кальмарів;зелена цибуля;1 / 2 склянки рослинного масла;1 столова ложка цукру;сіль; Квашену капусту промити і злегка віджати. Цибулю дрібно ...
1189
КОНСЕРВУВАННЯ
Буряк квашений
інгредієнти: Інгредієнти: 1кг буряків;Для розсолу: на 3 літра води - 100 грам солі; Буряк нарізати кружками, товщиною 1 сантиметр і укласти рядами в банки. Залити розсолом, покласти і накрити марлею. ...
5045
Перша
<
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
>
Остання
Переглядаємо 337 - 350 із 415