Салат з червонокачанної капусти
1537
інгредієнти:
- Інгредієнти:
- 1 качан капусти;
- 2 столових ложки оцету;
- 1 столова ложка рослинного масла;
- сіль;
- цукор;
Капусту тонко нашаткувати, обдати окропом, накрити кришкою, дати постояти 30 хвилин, Відкинути на друшляк; облити холодною водою, віджати, скласти в салатник, додати оцет, олію, сіль, цукор, перемішати і дати постояти 30 хвилин. Подати до м´яса, птиці та риби.
Закупка-продажа сельхозпродукции - рецепты пошагово с фото.
Салаты рецепты с фото на день рожденияСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салат мимоза яблоко http://recepti.biz.ua
recepti.biz.ua американская кухня стейк
Показати коментарі