Салат з червонокачанної капусти

САЛАТИ
1537 Салат з червонокачанної капусти
Салат з червонокачанної капусти
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • 1 качан капусти;
  • 2 столових ложки оцету;
  • 1 столова ложка рослинного масла;
  • сіль;
  • цукор;

Капусту тонко нашаткувати, обдати окропом, накрити кришкою, дати постояти 30 хвилин, Відкинути на друшляк; облити холодною водою, віджати, скласти в салатник, додати оцет, олію, сіль, цукор, перемішати і дати постояти 30 хвилин. Подати до м´яса, птиці та риби.

Закупка-продажа сельхозпродукции - рецепты пошагово с фото.

рецепты блюда на рождество

Салаты рецепты с фото на день рожденияСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Салат мимоза яблоко http://recepti.biz.ua

recepti.biz.ua американская кухня стейк

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter