Бульйон грибний з домашньою локшиною

ПЕРШІ СТРАВИ
1877 Бульйон грибний з домашньою локшиною
Бульйон грибний з домашньою локшиною
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • сушені білі гриби - 15-20 шт;
  • вершкове масло - 1-2 ст.л;
  • борошно - 1 склянка;
  • яйце - 1 шт;
  • зелень кропу і петрушки - за смаком;
  • сіль;

Приготувати. грибний бульйон. , процідити його, заправити вершковим маслом, посолити і поставити на вогонь для прогрівання. Гриби нарізати соломкою. Приготувати домашню локшину: для цього пшеничне борошно просіяти, покласти в неї сире яйце, трохи води і замісити. Тісто дуже тонко розкачати, підсушити, нарізати соломкою. Локшину відварити і, з´єднавши з грибами, перемішати. Перед подачею до столу покласти в тарілки локшину з грибами, залити гарячим грибним бульйоном, посипати дрібно рубаною зеленню кропу і петрушки.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты капусты пелюстки. Зачем Вам есть одну капусту.

Рецепты праздничных закусок с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Как приготовить вкусный шашлык - рецепти блюд з мяса. Рецепты приготовления блюд.

Рецепты с фото: салат черепаха рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter