Бульйон грибний з домашньою локшиною
- Інгредієнти:
- сушені білі гриби - 15-20 шт;
- вершкове масло - 1-2 ст.л;
- борошно - 1 склянка;
- яйце - 1 шт;
- зелень кропу і петрушки - за смаком;
- сіль;
Приготувати. грибний бульйон. , процідити його, заправити вершковим маслом, посолити і поставити на вогонь для прогрівання. Гриби нарізати соломкою. Приготувати домашню локшину: для цього пшеничне борошно просіяти, покласти в неї сире яйце, трохи води і замісити. Тісто дуже тонко розкачати, підсушити, нарізати соломкою. Локшину відварити і, з´єднавши з грибами, перемішати. Перед подачею до столу покласти в тарілки локшину з грибами, залити гарячим грибним бульйоном, посипати дрібно рубаною зеленню кропу і петрушки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты капусты пелюстки. Зачем Вам есть одну капусту.
Рецепты праздничных закусок с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить вкусный шашлык - рецепти блюд з мяса. Рецепты приготовления блюд.
Рецепты с фото: салат черепаха рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter