—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
2012 рік
»
листопад
Календар
Рецепти за листопад 2012 року
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Ледачі вареники із ягідним соусом
інгредієнти: Сир домашній 350 г Яйце куряче 1 шт. Цукор- пісок 150 г Сметана 2 ст. л. Крупа манна 6 ст. л. Борошно пшеничне 2 ст. л. Ванілін 0. 5 пач. Вишня 150 г Чорниця 50 г Крохмаль 1 ч. л. Вода ...
789
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Галушки із сиру
інгредієнти: Сир домашній 500 г Яйце 2 шт. Цукор 3 ст. л. Масло вершкове (розтоплене) 2 ст. л. Сіль 0. 5 ч. л. Ванілін Борошно пшеничне 1. 5 скл. Якщо сир занадто сирий, потрібно віджати його через 4 ...
967
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені із кальмарами, рисом та зелeним горошком
інгредієнти: Борошно 150 г Вода (кип´ячена) 90 мл Рис 30 г Кальмар (свіжий або свіжоморожений) 300 г Горошок зелений (молодий) 50 г Цибуля зелена (пір´я) Сіль Замісити прісне тісто: просіяти борошно, ...
790
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Смакота
інгредієнти: Пельмені Вода Сіль Лавровий лист Кетчуп Кріп На 450 г пельменів пропонується брати 2 л води. Воду потрібно посолити. Потім воду закип’ятити. Коли вона закипить, укинути у каструлю ...
864
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
інше
Ачма
інгредієнти: Яйце 3 шт. Вода (тепла) 1. 5 скл. Сіль 1 ст. л. Олія рослинна 2. 5 ст. л. Сир (сулугуні) 700 г Борошно 1 кг Масло вершкове У теплу воду додати 3 яйця, сіль, олію, борошно (борошна може ...
750
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Ньоккі "Морквинка"
інгредієнти: Морква 250 г Сир домашній 200 г Яйце 1 шт. Сир твeрдий 70 г Борошно 1. 5 скл. Масло вершкове 30 г Базилік (свіжий) Загорнути кожну морквину у фольгу і відправити в духовку при 200°С ...
771
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Ебі гeдза
інгредієнти: Борошно 2 скл. Вода (гаряча) 140 мл Креветки (варені) 500 г Капуста пекінська (китайська) 200 г Цибуля зелена 1 пуч. Імбир (корінь) 5 г Часник 1 зуб. Олія кунжутна Оцет (рисовий) Соєвий ...
737
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
"Цукерки" із сирною начинкою
інгредієнти: Борошно пшеничне 250 г Яйце 1 шт. Вода (тепла) 0. 5 скл. Буряк 1 шт. Морква 1 шт. Кріп 4 ст. л. Сир домашній 200 г Горіхи волоські (рубані) 3 ст. л. Часник 2 зуб. Йогурт (сметана) 3 ст. ...
893
ЗАКУСКИ
м’ясні
Закуска із лавашу із м'ясним фаршем
інгредієнти: Лаваш (тонкий) 3 шт. Фарш м´ясний (свинина + яловичина) 300 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Морква 1 шт. Помідор 1 шт. Салат (листя) Сир твердий 50 г Майонез Часник 1 зуб. ПетрушкаЦибулю дрібно ...
770
ЗАКУСКИ
рибні
Роли із червоною рибою
інгредієнти: Лаваш (узбецький або вірменський) Масло Риба червонаЛист лаваша розрізати по місцю згину на 3 великих листки. Один лист змастити розм'якшеним вершковим маслом, потім по всій поверхні ...
843
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені із незвичайною начинкою
інгредієнти: Яйце куряче 13 шт. Вода 250 мл Борошно пшеничне Гриби сушені 300 г Цибуля ріпчаста 4 шт. Лавровий лист Перець чорний Сіль Олія Напередодні увечері залити сушені гриби окропом і ...
717
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Вареники-чаклуни
інгредієнти: Борошно пшеничне 500 г Вода (холодна) 175 мл Яйце куряче 2 шт. Сіль 1 ч. л. Фарш (свино- яловичий) 300 г Капустa білоголова 400 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Перець чорний 0. 3 ч. л. Замісити ...
831
ЗАКУСКИ
м’ясні
Шаурма проста
інгредієнти: Лаваш 5 шт. Філе куряче 1 шт. Капуста білоголова Морква (по- корейськи) 400 г Кетчуп МайонезНарізати капусту, відварити філе. Розкласти лаваш і покласти капусту, моркву, філе. Зверху ...
659
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
інше
"Ханум"
інгредієнти: М´ясо 500 г Цибуля ріпчаста (велика) 3 шт. Морква 3 шт. Картопля 5 шт. Зелень свіжа (кінза, кріп) 1 пуч. Помідор 2 шт. Сіль Спеції ( 2 ч. л. Вода (тепла кип´ячена) 250 г Яйце куряче 1 ...
959
Перша
<
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
>
Остання
Переглядаємо 729 - 742 із 988