Ледачі вареники із ягідним соусом
- Сир домашній 350 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Цукор-пісок 150 г
- Сметана 2 ст.л.
- Крупа манна 6 ст.л.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Ванілін 0.5 пач.
- Вишня 150 г
- Чорниця 50 г
- Крохмаль 1 ч.л.
- Вода холодна 0.3 скл.
- Масло вершкове 2 ст.л.
Змішати сир, яйце, сметану, 50 г цукру, ванільний цукор і манку. Відставити на 15-30 хвилин, щоб манка розбухла.
Соус: змішати ягоди із 100 г цукру, поставити на вогонь і тримати до розчинення цукру, крохмаль змішати із водою і тонкою цівкою влити у ягоди, довести до кипіння і виключити вогонь.
У широкій каструлі поставити воду на вогонь. У сирну масу додати борошно і добре розмішати. Відщипнути невеликі шматочки тіста і зробити маленькі колобки або валики. Тісто трохи липке, тому доведеться трохи руки посипати борошном.
У киплячу воду укинути вареники і варити, помішуючи до спливання їх нагору.
Готові вареники вийняти шумівкою із води, полити розтопленим вершковим маслом і подати на стіл, поливши ягідним соусом.
Кексы в магазине Rozetka - кексы с грушей. Кондитерские формы.
Купить яблоки, цены: салаты с яблоками рецепты.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарная социальная сеть. Кулинарные рецепты
Рецепты для хлебопечки, вкусно - салати рецепти з грибами. Осетинские пироги на заказ.
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная энциклопедия. Рецепты и советы
Как испечь пирог с тыквой из дрожжевого тестаРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Рецепт салат мимоза www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter