Вареники-чаклуни

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
838 Вареники-чаклуни
Фото - Вареники-чаклуни
інгредієнти:
  • Борошно пшеничне 500 г
  • Вода (холодна) 175 мл
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Фарш (свино-яловичий) 300 г
  • Капустa білоголова 400 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець чорний 0.3 ч.л.

Вареники-чаклуни з маминого рецептом інгредієнти Замісити тісто (борошно, вода, яйця, сіль).

Вареники-чаклуни з маминого рецептом Начинка. Нашаткувати капусту, цибулю нарізати невеликими скибочками. Спочатку цибулю, а потім капусту обсмажити на олії. Посолити, поперчити. Капусту довести до напівготовності. Цю масу додати до м'ясного фаршу (попередньо його посолити і поперчити). Все добре перемішати.

фото Вареники-чаклуни з маминого рецептом Тісто розкачати тонко і з нього вирізати кружечки діаметром 10 см.

Вареники-чаклуни з маминого рецептом Мукa пшеничне На середину кожного кружечка покласти 1 ч. л. начинки і скласти навпіл, защипати краї, потім скласти як пельмень.

Вареники-чаклуни з маминого рецептом Вода

Вареники-чаклуни з маминого рецептом Яйце куряче Зварити, відкинути на дуршлак, полити розтопленим вершковим маслом і подати до столу. Посипати січеною петрушкою.

Простые рецепты - рецепты праздничных блюд с фотографиями. Кулинарные рецепты от Tramontina.

recepti.biz.ua Салат из фасоли с копченой Курицей

Рецепт салат морепродуктов тут

Блюда на любой вкус - новогодние праздничные блюда. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

кулинарные рецепты даши малаховой

Как приготовить летний салат: рецепты салата из морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт оладьи их тыквы тыквенные. Тыквенная оладья.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter