Вареники-чаклуни
- Борошно пшеничне 500 г
- Вода (холодна) 175 мл
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- Фарш (свино-яловичий) 300 г
- Капустa білоголова 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець чорний 0.3 ч.л.
Замісити тісто (борошно, вода, яйця, сіль).
Начинка. Нашаткувати капусту, цибулю нарізати невеликими скибочками. Спочатку цибулю, а потім капусту обсмажити на олії. Посолити, поперчити. Капусту довести до напівготовності. Цю масу додати до м'ясного фаршу (попередньо його посолити і поперчити). Все добре перемішати.
Тісто розкачати тонко і з нього вирізати кружечки діаметром 10 см.
На середину кожного кружечка покласти 1 ч. л. начинки і скласти навпіл, защипати краї, потім скласти як пельмень.
Зварити, відкинути на дуршлак, полити розтопленим вершковим маслом і подати до столу. Посипати січеною петрушкою.
Простые рецепты - рецепты праздничных блюд с фотографиями. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.ua Салат из фасоли с копченой Курицей
Рецепт салат морепродуктов тут
Блюда на любой вкус - новогодние праздничные блюда. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
кулинарные рецепты даши малаховой
Как приготовить летний салат: рецепты салата из морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт оладьи их тыквы тыквенные. Тыквенная оладья.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter