Галушки із сиру
- Сир домашній 500 г
- Яйце 2 шт.
- Цукор 3 ст.л.
- Масло вершкове (розтоплене) 2 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Ванілін
- Борошно пшеничне 1.5 скл.
Якщо сир занадто сирий, потрібно віджати його через 4 шари марлі. Потім пропустити через м'ясорубку або протерти через сито.
Додати 2 сирих яйця, 3 ст. л. цукру, 1 ст. л. розтопленого масла, 1/2 ч. л. солі і добре перемішати.
В отриману масу всипати 1 склянку просіяного борошна і замісити тісто.
Викласти його на посипану борошном дошку і промісити, підсипаючи борошно, доки тісто не перестане липнути до рук і дошки.
Потім розділити його на 4-6 частин.
Кожну частину розкотити в довгий тонкий джгут.
Приплюснути його рукою і нарізати на косяки.
У киплячу підсолену воду частинами всипати галушки і варити на середньому вогні, доки вони не спливуть.
Відразу ж виловити шумівкою і викласти в каструлю з розтопленим вершковим маслом. Перемішати.
Подавати зі сметаною.
Можна галушки обсмажити на сковороді з рослинною олією до рум'яної скоринки.
Рецепт приготовления салата мимозаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные рецепты. Кулинарные блоги
Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Пошаговые рецепты от шеф-повара - рецепты пошаговые с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter