"Цукерки" із сирною начинкою

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
899 "Цукерки" із сирною начинкою
Фото -
інгредієнти:
  • Борошно пшеничне 250 г
  • Яйце 1 шт.
  • Вода (тепла) 0.5 скл.
  • Буряк 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Кріп 4 ст.л.
  • Сир домашній 200 г
  • Горіхи волоські (рубані) 3 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Йогурт (сметана) 3 ст.л.
  • Сіль

Запекти буряк і моркву. Для цього коренеплоди необхідно добре вимити, обсушити, загорнути у фольгу або помістити в жаростійку посудину і запікати в духовці при температурі 175°C 50-60 хвилин. Овочі для цих цілей можна і відварити.

Остиглі буряк і моркву окремо натерти на найдрібнішій тертці або подрібнити в блендері.

Зелень кропу порубати ножем і залити 2-3 ст. л. теплої води, ретельно перемішати інтенсивно зелене пюре і рідину процідити через сито. Зелений барвник готовий.

У миску просіяти борошно із сіллю. У поглиблення в центрі борошна вилити злегка збите виделкою яйце, замісити тісто, розділити його на три частини. У кожну частину вмішати по 2 ч. л. пюре буряків, моркви і кроповий барвник. Замісити тісто еластичне, як для пельменів, за необхідності підсипаючи борошно.

Три різнокольорові шматочки залишити на столі, накривши перевернутою мискою, хвилин на 30-40.

фото Начинка.

Домашній сир розкришити виделкою. Додати дрібно нарізаний кріп, порубані, не дуже крупно, волоські горіхи, видавити часник, посолити. Додати йогурт або сметану, 2-3 столові ложки, до отримання пастоподібної, але не рідкої, консистенції.

На присипаній борошном поверхні досить тонко розкачати, у квадрат, один із трьох різнокольорових шматочків тіста. Нарізати на квадрати зі стороною 5 см.

У центр кожного квадратика покласти трохи начинки, трохи менше половини чайної ложки.

Дві протилежні сторони квадрата по черзі згорнути до центру, у напрямку один до одного, роблячи невеликий «нахлест» - отримуємо трубочку. Кожен кінець трубочки злегка прищипати пальцями і скрутити, як цукеркову обгортку.

Також вчинити з двома іншими шматками тіста.

«Цукерки» варити у киплячій підсоленій воді 1-2 хвилини після того, як вони спливуть.

Подавати з йогуртом, зі сметаною.

Рецепты мясных салатов с ветчинойКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

recepti.biz.ua консервация овощей и фруктов

крем для торта из йогурта

recepti.biz.ua Салат с капустой брокколи и луком

Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинарные сайты.

Песочный пирог с яблоками рецепты с фотопесочный пирог с яблоками

Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пошаговые с фото. Готовим со вкусом.

Купить кондитерку: крем для торта для украшения.

Рейтинг известных кулинарных сайтов http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter