Закуска із лавашу із м'ясним фаршем
- Лаваш (тонкий) 3 шт.
- Фарш м´ясний (свинина + яловичина) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Салат (листя)
- Сир твердий 50 г
- Майонез
- Часник 1 зуб.
- Петрушка
Цибулю дрібно порізати.
Моркву натерти на крупній тертці.
На сковороді з розігрітою олією обсмажити цибулю.
Через 3 хвилини додати моркву і смажити до напівготовності моркви.
До цибулі із морквою викласти фарш і смажити, періодично помішуючи, 20-25 хвилин до готовності фаршу, посолити, поперчити.
Помідори порізати кружечками.
Сир натерти на крупній тертці.
Листя салату вимити й обсушити.
Майонез змішати із пропущеним через прес часником.
Зелень дрібно порізати.
Лист лаваша розгорнути, змастити його майонезом із часником, рівномірно розкласти на ньому фарш, не доходячи до країв 2-3 см, і посипати зеленню.
Другий лист лавашу змастити часниковим майонезом із двох сторін і укласти його зверху на фарш.
Розкласти по всій поверхні лаваша листя салату, зверху на салат викласти кружечки помідорів, і полити помідори майонезом.
Накрити помідори третім листом лаваша, злегка змазаним часниковим майонезом із двох сторін.
Зверху посипати лаваш тертим сиром і акуратно скрутити в рулет.
Готовий рулет покласти в холодильник на 30-40 хвилин, потім можна нарізати упоперек, товщиною 1,5-2 см.
Салати до нового рокусалати до нового року
Кулинарные рецепты - рецепты блюд с ливером. Простые рецепты.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецептыКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Медовик рецепт з фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома