Закуска із лавашу із м'ясним фаршем

ЗАКУСКИ
776 Закуска із лавашу із м'ясним фаршем
Фото - Закуска із лавашу із м'ясним фаршем
інгредієнти:
  • Лаваш (тонкий) 3 шт.
  • Фарш м´ясний (свинина + яловичина) 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Салат (листя)
  • Сир твердий 50 г
  • Майонез
  • Часник 1 зуб.
  • Петрушка

Цибулю дрібно порізати.

Моркву натерти на крупній тертці.

На сковороді з розігрітою олією обсмажити цибулю.

Через 3 хвилини додати моркву і смажити до напівготовності моркви.

До цибулі із морквою викласти фарш і смажити, періодично помішуючи, 20-25 хвилин до готовності фаршу, посолити, поперчити.

Помідори порізати кружечками.

Сир натерти на крупній тертці.

Листя салату вимити й обсушити.

Майонез змішати із пропущеним через прес часником.

Зелень дрібно порізати.

Лист лаваша розгорнути, змастити його майонезом із часником, рівномірно розкласти на ньому фарш, не доходячи до країв 2-3 см, і посипати зеленню.

Другий лист лавашу змастити часниковим майонезом із двох сторін і укласти його зверху на фарш.

Розкласти по всій поверхні лаваша листя салату, зверху на салат викласти кружечки помідорів, і полити помідори майонезом.

Накрити помідори третім листом лаваша, злегка змазаним часниковим майонезом із двох сторін.

Зверху посипати лаваш тертим сиром і акуратно скрутити в рулет.

Готовий рулет покласти в холодильник на 30-40 хвилин, потім можна нарізати упоперек, товщиною 1,5-2 см.

Салати до нового рокусалати до нового року

Кулинарные рецепты - рецепты блюд с ливером. Простые рецепты.

Салаты из рыбы и морепродуктов рецептыКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Медовик рецепт з фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter