Пельмені із кальмарами, рисом та зелeним горошком
- Борошно 150 г
- Вода (кип´ячена) 90 мл
- Рис 30 г
- Кальмар (свіжий або свіжоморожений) 300 г
- Горошок зелений (молодий) 50 г
- Цибуля зелена (пір´я)
- Сіль
Замісити прісне тісто: просіяти борошно, додати дрібку солі і заварити окропом. Спочатку почати замішувати виделкою, потім викласти на робочий стіл і замісити еластичне тісто. Борошно додавати тільки, якщо дуже сильно буде прилипати тісто.
Розкачати тонко і вирізати круги.
Приготувати начинку: зварити рис, свіжий кальмар нарізати дрібно (чим дрібніше, тим краще), зелену цибулю нарізати дуже дрібно.
Все змішати, додати зелений горошок і сіль.
На кожен круг покласти трохи начинки.
Заліпити краї і сформувати у формі пельменя (або вареника).
Відварити пельмені приблизно 3 хвилини. Подавати з розтопленим вершковим маслом або зі сметаною, зверху посипати зеленою цибулькою.
Рецепты с фото: рецепты праздничных закусок с фото. Диета: рецепты для похудения.
Салат из авокадо рецепт http://recepti.biz.ua
Поможем выйти замуж в Германию - мимоза рецепт салата. Салат Мимоза.
http://recepti.biz.ua кулинарные рецепты сайт xoрошая
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter