Ньоккі "Морквинка"
- Морква 250 г
- Сир домашній 200 г
- Яйце 1 шт.
- Сир твeрдий 70 г
- Борошно 1.5 скл.
- Масло вершкове 30 г
- Базилік (свіжий)
Загорнути кожну морквину у фольгу і відправити в духовку при 200°С на 1 годину.
Натерти печену моркву і сир на дрібній тертці.
Змішати моркву, сир домашній і твердий, яйце. Посолити, поперчити. Додати борошно. Вимісити густе тісто.
Розділити тісто на дві або три частини. Скачати з них ковбаски.
Нарізати їх через сантиметр.
Сформувати довгасті ньоккі.
Поставити нагріватися каструлю з підсоленою водою.
Нарізати базилік соломкою.
У сковороді розтопити вершкове масло і додатио туди базилік, потримати пару хвилин на маленькому вогні.
Відварити ньоккі. Варити їх треба хвилину після спливання.
Зварені ньоккі додати до масла на сковороду і гріти кілька хвилин.
Подавати посипавши трохи тертим сиром.
Такі ньоккі можна відварювати у м'ясному бульйоні і їсти як суп.
Рецепт смачного тортаМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты
Новогодние рецепты блюд. Новогодние рецепты блюда.
Лучшие рецепты французской кухни. Рецепты французской кухни.
Праздничный новогодний салат рецепт. Новогодние праздничные салаты.
Купить кульки оптом украинакульки
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно - рецепты пошагово с фото.
Картофельные рецепты с фото: блюда из картофельного пюре в духовке.
Готовим со вкусом: салат черепаха рецепт с фото. Как приготовить летний салат.
Майонез своими руками постныйПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт крем заварной. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter