—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
2012 рік
»
листопад
Календар
Рецепти за листопад 2012 року
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Троянди
інгредієнти: Яйце куряче 5 шт. Борошно пшеничне Вода 0. 5 скл. Картопля 400 г Цибуля ріпчаста 100 г Масло вершкове 75 г Жир (свинний, олія) Молоко 0. 5 скл. Сіль Перець чорний Тісто. 4 яєць розвести ...
775
ЗАКУСКИ
м’ясні
Весняні рулети по-китайськи
інгредієнти: Тісто філо 120 г Курка (курячі грудки) 2 шт. Морква 3 шт. Селера черешкова 3 шт. Горошок зелений 100 г Соєвий соус Олія арахісова 3 ст. л. Олія кунжутна Оцет (рисовий) Томатна паста 1 ...
854
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
інше
М’ясні кутабі із зернами граната
інгредієнти: Борошно 200 г Вода (тепла) 50 мл Олія рослинна 1 ст. л. Яйце 1 шт. Сіль Фарш (баранина) 500 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Спеції (сіль, перець) Гранат (зерна) 1 шт. Масло вершкове ...
934
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Великий ледачий пельмень
інгредієнти: Борошно пшеничне 500 г Молоко 250 мл Яйце куряче 1 шт. Фарш м´ясний (свинина + яловичина) 500 г Морква 2 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Майонез 2 ст. л. Вино біле 2 ст. л. Перець чорний Сир 50 ...
841
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Вареники по-швабськи
інгредієнти: Борошно пшеничне 300 г Яйце куряче 5 шт. Масло вершкове 1 ст. л. Вода 0. 5 скл. Фарш (змішаний) 500 г Хліб білий 100 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Шпинат 200 г Спеції (сіль, перець) Для тіста ...
1719
ЗАКУСКИ
рибні
Рулет "Хвилинка"
інгредієнти: Лаваш Ікра мойви Зелень Салат (листя)Лаваш змастити ікрою мойви, посипати дрібно нарізаною зеленню, викласти листя салату і згорнути рулетик. Нарізати на шматочки (близько 4 см) і ...
648
ЗАКУСКИ
рибні
Крабовий рулет
інгредієнти: Лаваш вірменський 3 шт. Сир (плавлений) 100 г Зелень 1 пуч. Крабові палички 500 г Майонез 1 пач. Лаваш розкачати. Намазати сир середнім шаром. Зелень посипати тонким шаром. Крабові ...
725
ЗАКУСКИ
рибні
Рулет із лаваша
інгредієнти: Лаваш вірменський 2 шт. Крабові палички 200 г Сир твердий 200 г Кріп 100 г Майонез 300 гНачинка. Крабові палички нарізати соломкою, сир натерти на крупній тертці, кріп нарізати і все ...
672
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пироги, пиріжки та булочки
Самса трикутна
інгредієнти: Борошно 4 скл. Сметана (кефір) 1 скл. Маргарин (масло вершкове) 150 г Яйце 1 шт. Сіль Сода (гашена) 0. 5 ч. л. Яловичина 500 г Цибуля ріпчаста 3 шт. Зира Перець Зелень (кріп, петрушка, ...
850
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Вареники із картоплею та сиром
інгредієнти: Борошно 2 скл. Яйце 2 шт. Картопля 200 г Сир 200 г Молокo (вода) 100 мл Сіль, перець Сметанa 50 г Томатна паста 10 г Шпинат (свіжий або базилік) 10 г Яйця, сіль, молоко або вода, борошно ...
1227
ЗАКУСКИ
рибні
Салат із лавашем
інгредієнти: Лаваш Крабове м´ясо 250 г Редиска Салат (китайський) Оливки (чорні без кісточок) Олія рослинна Кріп Сіль Перець чорний (мелений) Сік лимонаЛаваш скропити водою і на сковороді без олії ...
857
ЗАКУСКИ
рибні
Рулет рибний
інгредієнти: Лаваш (вірменський) Консерви рибні (горбуша) Яйце (відварене) 4 шт. Сир твердий МайонезЛаваш розділити на 3 частини. Кожну частину змастити тоненьким шаром майонезу. Горбушу розім'яти ...
685
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
інше
Китайські коржі з м'ясом
інгредієнти: Фарш м´ясний (свинний) 300 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Соєвий соус 2 ст. л. Приправа (для свинини) Кріп Борошно 160 г Крохмаль кукурудзяний 40 г Вода (тепла) 130 мл Масло вершкове Із ...
715
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені "Ледачі"
інгредієнти: Тісто пельменне Фарш м´ясний Цибуля ріпчаста Морква Сіль Приправи (для фаршу) Сметана Вода Часник Замісити пельменне тісто. Відрізати від нього шматочок і розкачати тонко. На розкачаний ...
716
Перша
<
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
>
Остання
Переглядаємо 743 - 756 із 988