Самса трикутна
- Борошно 4 скл.
- Сметана (кефір) 1 скл.
- Маргарин (масло вершкове) 150 г
- Яйце 1 шт.
- Сіль
- Сода (гашена) 0.5 ч.л.
- Яловичина 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Зира
- Перець
- Зелень (кріп, петрушка, кінза)
М'ясо пропустити через м'ясорубку (або нарізати дрібно).
Цибулю нашаткувати півкільцями. Має бути в рівних частках із фаршем.
У фарш додати нарізану зелень, перемелену зіру, запашний перець і сіль. Все ретельно вимісити в однорідну масу.
Тісто.
Заздалегідь зігрітий при кімнатній температурі маргарин розім'яти до консистенції густої сметани. Додати яйце, сіль, погашену соду і збити віночком.
Додати по черзі сметану (або кефір) і борошно. Швидко замісити тісто, струшуючи його. Якщо тісто рідке, додати борошно, але так, щоб воно не вийшло крутим. Тісто повинне злегка липнути до рук і бути м'яким. Після охолодження воно буде дуже м'яким і добре піддається ліпленню.
Готовому тісту надати форму бруска і помістити в холодильник на 1 годину. Можна і довше.
Нарізати шматочками по 70 грам. Далі зробити як манти. Тобто розгорнути тісто коржем, у середину покласти начинку.
Зліпити трикутником.
Вирівняти всі сторони.
На змащений олією лист викласти самсу швом вниз. Відправити у розігріту до 230°С духовку на 20-25 хвилин.
recepti.biz Рецепты всевозможных диет. Правила здорового питания и диетические рецепты
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты блюд с ливером.
Салат з рибоюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке. Приготовление рецепты микроволновка.
Новогодний кекс рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Лазанья из мацы: рецепты пошагово с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.
Мультиварка Philips - салаты вкусные рецепты. Готовим со вкусом.
Рецепт торта медовик или баня. Торт медовик рецепт.
Купить молоко - крем из сгущенного молока. Консервное оборудование, Б4-КЗК.
Паска рецепти з фото готовим дома глазурьпаска рецепти з фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter