Великий ледачий пельмень
- Борошно пшеничне 500 г
- Молоко 250 мл
- Яйце куряче 1 шт.
- Фарш м´ясний (свинина + яловичина) 500 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Вино біле 2 ст.л.
- Перець чорний
- Сир 50 г
Замісити тісто. У глибоку посудину висипати 400 г борошна, зробити поглиблення, вилити 250 мл молока, додати яйце і сіль. Ретельно вимісити. Вийде липке тісто. На робочу поверхню висипати борошно, що залишилося, викласти тісто і вимішувати, доки не перестане липнути до рук. Накрити серветкою і залишити на деякий час.
Натерти моркву і цибулю на терці. У сковороду вилити олію, викласти овочі, додати майонез, вино, сіль і перець. Тушкувати до готовності. Якщо мало соку - додати води.
Фарш посолити, поперчити, видавити часник, додати 50 мл молока і вимісити до однорідної маси.
Коли морква приготувалася, розкачати тісто товщиною 0,5 см.
Розподілити фарш по розкачаному тісту.
Викласти половину моркви ковбаскою.
Згорнути рулетом.
Форму, в якій запікатиметься пельмень, змастити рослинною олією. На дно покласти половину моркви, яка залишилася, викласти рулет. Зверху - залишки моркви. Посипати тертим сиром. Налити у форму гарячої води - до половини пельменя - і відправити у розігріту духовку до 220°С на 20 хвилин.
Можна поставити пельмень цілим на стіл - у посудині, в якій він запікався, а можна нарізати порційно і подати із сметаною.
Мультиварки для выпечки - праздничные рецепты новогодние рецепты. Рецепты на праздничный стол.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт ужина на скорую руку. Рецепты для пекарни.
Рецепт салатов язык. Рецепты салатов на англ. языке.
Купить апельсины, цены - салаты с апельсинами рецепты. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter