Салат із лавашем
- Лаваш
- Крабове м´ясо 250 г
- Редиска
- Салат (китайський)
- Оливки (чорні без кісточок)
- Олія рослинна
- Кріп
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сік лимона
Лаваш скропити водою і на сковороді без олії підсушити з двох сторін.
Салат.
Китайський салат порвати руками на дрібні частини, нарізати шматочками крабове м'ясо, нашаткувати редиску на часточки, додати оливки, нашаткувати не дуже дрібно гілочки кропу, перемішати і заправити ложкою олії і додати трохи соку лимона.
Посолити, поперчити, ще раз перемішати і подати.
1. У лаваш покласти салат, загорнути рулетом, порізати на шматочки, можна додати сметанний соус.
2. Загорнути салат у лаваш трубочкою. Із трубочок можна викласти колодязь і прикрасити зеленню. Соус окремо (журавлиний або гострий томатний).
recepti.biz Кулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты выпечка в микроволновой печиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы