Троянди
- Яйце куряче 5 шт.
- Борошно пшеничне
- Вода 0.5 скл.
- Картопля 400 г
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Масло вершкове 75 г
- Жир (свинний, олія)
- Молоко 0.5 скл.
- Сіль
- Перець чорний
Тісто. 4 яєць розвести із 0,5 скл. води, посолити злегка, додати борошно і замісити. Загорнути у поліетилен і відставити убік.
Начинка. Зварити картоплю до готовності із сіллю, злити, додати масло вершкове, яйце куряче і молоко. Перетворити все в пюре. Цибулю нарізати подрібніше і обсмажити в жиру до густого золотистого кольору. Як варіант можна додати шкварки. Цибулю поперчити, а потім разом із жиром викласти у пюре. Перемішати.
Тісто розкачати тонко, нарізати на прямокутники. Вони повинні бути довгастими. Приблизно 15х5 см. У середину кожного прямокутника викласти картоплю з цибулею, прим’яти, але краї тіста не повинні покриватися начинкою. Начинки дуже багато не потрібно. Ці самі вінця змастити водою, щоб клеїлися. Прямокутник скласти уздовж і знову прим’яти, щоб вийшов знову прямокутник, але тепер удвічі вже. Цей прямокутник згорнути в рулетик, формуючи красиву троянду. Для ефекту трохи краї розгорнути. Приготувати на пару близько 25-30 хвилин. Для краси можна готові троянди вмочити в буряковий сік.
Рецепти до Нового року 2015 на укранськй моврецепти до нового року
Рецепт мясо с черносливом в духовкеРецепты и советы
Легкие супы рецепты с фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Как приготовить летний салат: салаты с апельсинами рецепты.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепт праздничных блюд. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Торт медовик или медовый. Медовик - торт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter