Вареники по-швабськи

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1732 Вареники по-швабськи
Фото - Вареники по-швабськи
інгредієнти:
  • Борошно пшеничне 300 г
  • Яйце куряче 5 шт.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Вода 0.5 скл.
  • Фарш (змішаний) 500 г
  • Хліб білий 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Шпинат 200 г
  • Спеції (сіль, перець)

Вареники по-швабськи інгредієнти Для тіста - змішати борошно, 3 яйця, масло, воду, сіль. Тісто має бути еластичним, не липнути до рук.

Накрити чашкою, залишити на деякий час у спокої.

Вареники по-швабськи

Хліб розмочити у воді або молоці разом із цибулею подрібнити в блендері.

Змішати з фаршем, 2 яйцями, шпинатом. Посолити і поперчити.

фото Вареники по-швабськи Тісто можна розкачати і розрізати на квадрати, а можна нарізати на шматки і кожен шматочок розкачати в квадрат.

На розкачане тісто покласти 1 ст. л. фаршу (можна робити і маленькі вареники).

Зібрати 4 куточки над фаршем і від середини хрестоподібно защипати тісто над фаршем.

Вареники по-швабськи Борошно пшеничне Відварити вареники у підсоленій киплячій воді 10-15 хвилин, відкинути на дуршлак.

Подавати з маслом і зеленню.

Вареники по-швабськи Яйце куряче

Рецепт фасолевого тортаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Рецепт торта бисквит с фруктамиРецепты и советы

Рецепты в постСтатья о Великом посте. Календарь постов

Книга Рецептов Для Мультиварки: первые блюда рецепт с фото.

семга запеченная с картофелем в духовке

Поможем выйти замуж в Германию: кофейный кекс рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter