Вареники по-швабськи
- Борошно пшеничне 300 г
- Яйце куряче 5 шт.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Вода 0.5 скл.
- Фарш (змішаний) 500 г
- Хліб білий 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Шпинат 200 г
- Спеції (сіль, перець)
Для тіста - змішати борошно, 3 яйця, масло, воду, сіль. Тісто має бути еластичним, не липнути до рук.
Накрити чашкою, залишити на деякий час у спокої.
Хліб розмочити у воді або молоці разом із цибулею подрібнити в блендері.
Змішати з фаршем, 2 яйцями, шпинатом. Посолити і поперчити.
Тісто можна розкачати і розрізати на квадрати, а можна нарізати на шматки і кожен шматочок розкачати в квадрат.
На розкачане тісто покласти 1 ст. л. фаршу (можна робити і маленькі вареники).
Зібрати 4 куточки над фаршем і від середини хрестоподібно защипати тісто над фаршем.
Відварити вареники у підсоленій киплячій воді 10-15 хвилин, відкинути на дуршлак.
Подавати з маслом і зеленню.
Рецепт фасолевого тортаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепт торта бисквит с фруктамиРецепты и советы
Рецепты в постСтатья о Великом посте. Календарь постов
Книга Рецептов Для Мультиварки: первые блюда рецепт с фото.
семга запеченная с картофелем в духовке
Поможем выйти замуж в Германию: кофейный кекс рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter