Пельмені "Ледачі"
- Тісто пельменне
- Фарш м´ясний
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Сіль
- Приправи (для фаршу)
- Сметана
- Вода
- Часник
Замісити пельменне тісто.
Відрізати від нього шматочок і розкачати тонко.
На розкачаний пласт тіста розкласти тонким шаром підготовлений фарш (посолити, додати приправи).
З одного боку закотити тісто з начинкою в рулет. Змастити вільну бічну сторону водою і защипати.
Рулет порізати стовпчиками 5-6 см.
На сковороді обсмажити цибулю, порізану півкільцями і терту моркву.
У форму для запікання викласти невелику частину (1/3) пасерованих овочів. І на овочі поставити "стовпчики-пельмені", стежити, щоб вони не дотикалися один одного.
Поверх пельменів викласти овочі, що залишилися (2/3), частина з них повинна потрапити між "стовпчиками". Сметану розвести водою і посолити. Залити пельмені (не до країв). Форму зверху накрити фольгою. Поставити в розігріту до 150°С духовку на годину. Потім фольгу зняти, вогонь трохи збільшити і підрум'янити.
рождественские рецепты выпечки
Салати з сардиноюсалати з сардиною
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты праздничных закусок с фото. Закупка рецепты.
ТутСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Польская кухня 1993 сериал смотреть онлайнПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
ТутПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter