Пельмені "Ледачі"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
722 Пельмені "Ледачі"
Фото - Пельмені
інгредієнти:
  • Тісто пельменне
  • Фарш м´ясний
  • Цибуля ріпчаста
  • Морква
  • Сіль
  • Приправи (для фаршу)
  • Сметана
  • Вода
  • Часник

Пельмені Замісити пельменне тісто.

Пельмені Відрізати від нього шматочок і розкачати тонко.

фото Пельмені На розкачаний пласт тіста розкласти тонким шаром підготовлений фарш (посолити, додати приправи).

Пельмені З одного боку закотити тісто з начинкою в рулет. Змастити вільну бічну сторону водою і защипати.

Пельмені Рулет порізати стовпчиками 5-6 см.

Пельмені На сковороді обсмажити цибулю, порізану півкільцями і терту моркву.

Пельмені У форму для запікання викласти невелику частину (1/3) пасерованих овочів. І на овочі поставити "стовпчики-пельмені", стежити, щоб вони не дотикалися один одного.

Пельмені Поверх пельменів викласти овочі, що залишилися (2/3), частина з них повинна потрапити між "стовпчиками". Сметану розвести водою і посолити. Залити пельмені (не до країв). Форму зверху накрити фольгою. Поставити в розігріту до 150°С духовку на годину. Потім фольгу зняти, вогонь трохи збільшити і підрум'янити.

Пельмені

рождественские рецепты выпечки

Салати з сардиноюсалати з сардиною

Поможем выйти замуж в Германию - рецепты праздничных закусок с фото. Закупка рецепты.

ТутСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты

Польская кухня 1993 сериал смотреть онлайнПольское турагентство. Польская светотехническая продукция

ТутПроизводство майонеза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter