Китайські коржі з м'ясом
- Фарш м´ясний (свинний) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Приправа (для свинини)
- Кріп
- Борошно 160 г
- Крохмаль кукурудзяний 40 г
- Вода (тепла) 130 мл
- Масло вершкове
Із борошна, крохмалю і води замісити еластичне м'яке тісто, накрити вологою серветкою.
Приготувати начинку: змішати всі інгредієнти для начинки у тому ж порядку, як написано вище.
Тісто розділити на 2 частини, розкотити кожну в тонкі коржі на посипаною борошном поверхні.
Подумки розділити коржик на 4 частини, 3/4 покрити фаршем.
Зробити надріз і скласти, скріплюючи краї, доки не залишиться 1/4.
Потім сформувати із начиненою четвертинкою круглий коржик і розгорнути ще раз. Треба розгортати дуже обережно і намагатися посильніше зліплювати краї.
Сковороду розігріти на сильному вогні, змастити вершковим маслом, покласти корж і, не зменшуючи вогонь, потримати 20 секунд без кришки.
Потім накрити кришкою, зменшити вогонь до середнього і смажити 2 хв.
Перевернути і смажити ще 2 хв під кришкою на середньому вогні.
Із другим коржем вчинити так само.
Кожен готовий корж розрізати на 4 частини.
Рецепты блюд с ливеромРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Готовим со вкусом - салаты с буряком фото. Осетинские пироги на заказ.
Книга кулинарных рецептов: кулинария с пошаговыми фотографиями.
Рецепты приготовления в микроволновкеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить летний салат: салат с языка рецепт. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты салатов морепродукты www.recepti.biz.ua
Стародавний рецепт пасхи recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter