Весняні рулети по-китайськи
- Тісто філо 120 г
- Курка (курячі грудки) 2 шт.
- Морква 3 шт.
- Селера черешкова 3 шт.
- Горошок зелений 100 г
- Соєвий соус
- Олія арахісова 3 ст.л.
- Олія кунжутна
- Оцет (рисовий)
- Томатна паста 1 ст.л.
- Імбир (свіжий, подрібнений) 1 ч.л.
- Часник (подрібнений) 1 ч.л.
- Печериці (свіжі) 100 г
Курячі грудки нарізати на смужки середнього розміру.
Замаринувати на пару годин із додаванням олії, соєвого соусу, лимонного соку, імбиру і часнику.
Морквину і черешкову селеру нарізати соломкою.
Гриби нарізати крупно.
У розігрітій сковороді обсмажити куряче філе, моркву, гриби, селеру і горошок із додаванням томату, соєвого соусу і рисового оцту, до готовності.
Тісто філо. У чашку розбити яйце, додати 1 ч. л. солі, 1 ч. л. цукру, 1 ст. л. оцту, 1 ст. л. олії, все змішати і додати теплої води, щоб вийшло 270-300 мл рідини, додати борошно (3-3,5 скл.) і замісити м’яке тісто. Залишити на 10 хвилин. Розділити на шматочки, змастити олією і знову залишити. Узяти шматочок тіста і розкачати його. Змастивши руки олією, почати розтягувати його на столі, над столом, піднімаючи краї до дуже тонкого стану.
Листки тіста філо злегка змастити олією з невеликим додаванням кунжутної (кілька крапель) за допомогою пензлика.
Викласти трохи начинки.
Згорнути, як на млинці.
Всі рулетики викласти у вогнетривку посудину.
Запікати в розігрітій духовці 200°C близько 15 хвилин.
Подавати із соєвим чи китайським соусом.
Поставка тортов - как испечь грильяжный торт. Грильяжный торт, недорого! Жми.
Рецепты тортов без выпечки. Торты без выпечки рецепты.
recepti.biz.ua кулинарные рецепты тортов и десертов с фотографиями
Домашняя еда в пакетиках: рецепты пудингов для детей. Рецепты с малиной.