Ачма
- Яйце 3 шт.
- Вода (тепла) 1.5 скл.
- Сіль 1 ст.л.
- Олія рослинна 2.5 ст.л.
- Сир (сулугуні) 700 г
- Борошно 1 кг
- Масло вершкове
У теплу воду додати 3 яйця, сіль, олію, борошно (борошна може бути більше).
Замісити тісто як на пельмені.
Розкачати лист і укласти на змащене маслом деко, лист теж змастити маслом.
Розкачати другий лист і зварити, також 3 лист, як тільки він підніметься в каструлі, витягти і покласти в холодну воду.
(Варити, як пельмені - опускати у киплячу воду (підсолену), як лист підніметься - витягувати).
Відразу вийняти лист із холодної води і покласти його зверху на змащений лист, знову змастити маслом, покласти 3 лист і на нього - потертий сир.
Так проробити до 6 листа, на нього укласти сир і зверху лист, який не варити. Сирий лист змастити маслом. Поставити в духовку 180 градусів до золотистого кольору.
Подавати гарячим.
www.recepti.biz.ua домашняя выпечка рецепты
католическое Рождество рецепты
Рецепты Для Мультиварки: семга запеченная с картофелем в духовке.
recepti.biz.uaРецепты варенья. Сведения об укупорке и таре для варенья
Рецепты салатов на любой вкус - салат с языка рецепт.
Кулинарные рецепты - рецепты блюда на рождество.
Рецепты салатов морепродукты. Рецепты салата из морепродуктов.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепти блюд з мяса.
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Итальянский эспрессо тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter