—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
»
з рибою
ДРУГІ СТРАВИ - з рибою
Риба в апельсиново-цибулевому соусі
інгредієнти: Риба (дорада) 2 шт. Цибуля порей 1 шт. Апельсин 2 шт. Вино біле сухе 100 мл Олія оливкова 2 ст. л. Сіль Перець чорний Рибу випатрати, помити, почистити і викласти на трохи змащене олією ...
662
Камбала із черрі і лаймом
інгредієнти: Камбала 2 шт. Помідор (черрі) 300 г Петрушка 1 пуч. Лайм 1 шт. Олія оливкова 4 ст. л. Розмарин (гілочка) Сіль морська Спеції (для риби) Рибу розморозити, почистити, акуратно видалити ...
668
Горбуша, запечена з овочами
інгредієнти: Горбуша Сік лимонний Картопля Цибуля ріпчаста Морква Капуста цвітна Помідор (свіжий) Сметана 1 скл. Яйце 1 шт. Приправа (для риби) Перець чорний (мелений) Сіль Сир м´який Кріп (свіжий) ...
1143
Короп Дзеркальний
інгредієнти: Короп (свіжий, дзеркальний) 1 шт. Цибуля порей 2 шт. Зелень (петрушка) Салат (листя) Сіль Лимон 1 шт. Олія оливкова Соус Перець чорний Почистити коропа від луски, випатрати, промити під ...
1232
"Guogere" із копченою фореллю
інгредієнти: Борошно 175 г Вода 250 мл Масло вершкове 150 г Сіль Яйце 5 шт. Сир твердий 100 г Гірчиця 1 ч. л. Форель (копчена, філе) 300 г Цибуля порей (біла частина) 1 шт. Молоко 175 мл Помідор 2 ...
659
Сом особливий
інгредієнти: Сом 500 г Лимон 2 шт. Сіль 1 ч. л. Приправа (орегано) 2 ч. л. Олія рослинна 2 ст. л. Рибу почистити, порізати на порційні шматки. В емальованій посудині розвести сік 2 лимонів, сіль, ...
645
Маринована сьомга на грилі
інгредієнти: Сьомга (філе) 300 г Спеції (для риби) Сіль Олія оливкова 1 ст. л. Лимон 0. 5 шт. Каперси Перець Сьомгу замаринувати у суміші з оливкової олії, лимонного соку, спецій, солі, перцю, ...
721
Тріска по-польськи
інгредієнти: Тріска 1 шт. Яйце куряче 6 шт. Масло вершкове 100 г Сіль Перець Лавровий лист Сметана 2 ст. л. У сковорідку покласти очищену і порізану на шматочки рибу. Додати вершкове масло 30 грам, ...
688
Рибні рулетики
інгредієнти: Цибуля ріпчаста Сир твердий 150 г Спеції Майонез Риба (тілапія) 4 шт. Помідор Нарізати цибулину великими кільцями. Укласти на дно жароміцної посудини. Полити трохи олією. Рибу посипати ...
696
Сом із хрусткою скоринкою
інгредієнти: Риба (сом) 1 кг Лимон 1 шт. Борошно Олія рослинна Помідор 4 шт. Печериці 5 шт. Часник 5 зуб. Майонез Сіль, перець, приправа Сир твeрдийФіле сома нарізати шматками (з розрахунку 2 шматки ...
761
Скумбрія, запечена у фользі
інгредієнти: Скумбрія свіжа 1 шт. Помідор свіжий 1 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Сіль 2 ч. л. Приправа до риби 1 ч. л. Помити скумбрію, випатрати (хвіст і голову залишити). Плавці зрізати не обов'язково. ...
723
Окунь, тушкований із кабачками
інгредієнти: Окунь мармуровий (філе) 6 шт. Цукіні 4 шт. Цибуля ріпчаста 2 шт. Сіль Перець Олія рослинна Вершки 0. 5 скл. Зелень свіжаРибку промити, посолити і поперчити. Кабачки очистити від шкірки і ...
697
Форель у соусі "1000 островів"
інгредієнти: Форель 1 шт. Жовток яєчний 3 шт. Олія оливкова 50 г Сік лимона 1 шт. Спеції (перець чорний, білий, червоний, куркума) Часник 3 зуб. Лимон 0. 5 шт. Приготувати рибу (почистити, помити), ...
729
Тріска "A Гомеш де Са"
інгредієнти: Тріска 500 г Картопля 500 г Маслини (чорні з кісточкою) 100 г Цибуля 2 шт. Часник 2 зуб. Олія оливкова 0. 5 скл. Петрушка 4 ст. л. Яйце 3 шт. Відварити тріску до напівготовності, так щоб ...
709
Перша
<
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
>
Остання
Переглядаємо 449 - 462 із 1758