Камбала із черрі і лаймом

ДРУГІ СТРАВИ
628 Камбала із черрі і лаймом
Фото - Камбала із черрі і лаймом
інгредієнти:
  • Камбала 2 шт.
  • Помідор (черрі) 300 г
  • Петрушка 1 пуч.
  • Лайм 1 шт.
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Розмарин (гілочка)
  • Сіль морська
  • Спеції (для риби)

Камбала з черрі і лаймом інгредієнти Рибу розморозити, почистити, акуратно видалити нутрощі.

Камбала з черрі і лаймом Зняти цедру з лайма, змішати з нарізаною петрушкою, додати сіль.

Начинити цією сумішшю камбалу у кишеню, де були нутрощі.

фото Камбала з черрі і лаймом Деко застелити фольгою таким чином, щоб краї фольги трохи звисали з країв. Змастити олією. Лайм порізати на дольки і розкласти по деко.

Камбала з черрі і лаймом Камбала Черрі помити і розрізати на 2 частини.

Камбала з черрі і лаймом Помідор На лайм покласти рибу. За рибою розкласти половинки черрі, посолити, приправити сумішшю спецій. Гілочку розмарину розламати на декілька частин і розкласти їх навколо риби.

Камбала з черрі і лаймом Петрушка Краї фольги підняти, злегка прикрити рибу і відправити деко в розігріту духовку на 30 хвилин, на середній вогонь.

Камбала з черрі і лаймом Лайм

Камбала з черрі і лаймом Олія оливкова

Как приготовить сыр фета в домашних условияхПокупки, домашние дела, путешествия и пр

салати з майонезом

ТутУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых

Блюда американской кухни www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter