Камбала із черрі і лаймом
- Камбала 2 шт.
- Помідор (черрі) 300 г
- Петрушка 1 пуч.
- Лайм 1 шт.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Розмарин (гілочка)
- Сіль морська
- Спеції (для риби)
Рибу розморозити, почистити, акуратно видалити нутрощі.
Зняти цедру з лайма, змішати з нарізаною петрушкою, додати сіль.
Начинити цією сумішшю камбалу у кишеню, де були нутрощі.
Деко застелити фольгою таким чином, щоб краї фольги трохи звисали з країв. Змастити олією. Лайм порізати на дольки і розкласти по деко.
Черрі помити і розрізати на 2 частини.
На лайм покласти рибу. За рибою розкласти половинки черрі, посолити, приправити сумішшю спецій. Гілочку розмарину розламати на декілька частин і розкласти їх навколо риби.
Краї фольги підняти, злегка прикрити рибу і відправити деко в розігріту духовку на 30 хвилин, на середній вогонь.
Как приготовить сыр фета в домашних условияхПокупки, домашние дела, путешествия и пр
ТутУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Блюда американской кухни www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter