Окунь, тушкований із кабачками
707
інгредієнти:
- Окунь мармуровий (філе) 6 шт.
- Цукіні 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
- Вершки 0.5 скл.
- Зелень свіжа
Рибку промити, посолити і поперчити. Кабачки очистити від шкірки і нарізати кружечками. Кабачки можна попередньо обсмажити, але необов'язково. Цибулю нарізати кільцями.
У каструльку налити на дно кілька крапель олії. Викласти шарами - цибуля, кабачки, рибка, цибуля, кабачки, рибка, кабачки, цибуля. Додати пару ложок води і накрити кришкою. Тушкувати на повільному вогні хвилин 10. Додати вершки, сіль і перець і тушкувати під кришкою ще хвилини 3-4.
Додати зелень. І подати до столу.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кексы с грушей. Кексы в магазине Rozetka.
Кульки на ялинку з бсерукульки
Кухня с юлией высоцкой рецептыО суши и блюдах японской кухни
Праздничные первые блюда рецепт с фотоПраздничная компания
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі