Окунь, тушкований із кабачками

ДРУГІ СТРАВИ
662 Окунь, тушкований із кабачками
Фото - Окунь, тушкований із кабачками
інгредієнти:
  • Окунь мармуровий (філе) 6 шт.
  • Цукіні 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сіль
  • Перець
  • Олія рослинна
  • Вершки 0.5 скл.
  • Зелень свіжа

Рибку промити, посолити і поперчити. Кабачки очистити від шкірки і нарізати кружечками. Кабачки можна попередньо обсмажити, але необов'язково. Цибулю нарізати кільцями.

 

У каструльку налити на дно кілька крапель олії. Викласти шарами - цибуля, кабачки, рибка, цибуля, кабачки, рибка, кабачки, цибуля. Додати пару ложок води і накрити кришкою. Тушкувати на повільному вогні хвилин 10. Додати вершки, сіль і перець і тушкувати під кришкою ще хвилини 3-4.

Додати зелень. І подати до столу.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кексы с грушей. Кексы в магазине Rozetka.

Кульки на ялинку з бсерукульки

Кухня с юлией высоцкой рецептыО суши и блюдах японской кухни

Праздничные первые блюда рецепт с фотоПраздничная компания

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter