Скумбрія, запечена у фользі

ДРУГІ СТРАВИ
694 Скумбрія, запечена у фользі
Фото - Скумбрія, запечена у фользі
інгредієнти:
  • Скумбрія свіжа 1 шт.
  • Помідор свіжий 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль 2 ч.л.
  • Приправа до риби 1 ч.л.

Помити скумбрію, випатрати (хвіст і голову залишити).

Плавці зрізати не обов'язково.

Видалити зябра й очі.

Розрізати рибу на кілька однакових по товщині шматків.

Кожен шматочок посолити. Викласти шматки на фольгу так, щоб з них знову вийшла рибка, причому, між шматками покласти кільце цибулі та помідора. За бажанням посипати приправою до риби.

Фольгу затиснути зверху і з боків так, щоб при запіканні не витік сік.

Поставити у духовку на 30 хвилин. Вогонь середній. Перетримувати в духовці не варто, тому що скумбрія може зробитися сухуватою.

Можна їсти окремо, а можна з овочами.

Як гарнір використати тушковані овочі (болгарський перець, горошок, кукурудза, помідор, печериці). 

 

Салат из брокколи с соусом. Салат из капусты брокколи с апельсином.

Пирог бисквитный с тыквой. Пирог из тыквы с сухофруктами.

Рецепты для мультиварки, вкусно: легкие супы рецепты с фото. Рецепты приготовления блюд.

www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Проблеме с печенью не бывать: печень рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Рецепт салат языкМясных, фруктовых и экзотических салатов

Вкусные рецепты с фото на пасхуКулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter