Скумбрія, запечена у фользі
- Скумбрія свіжа 1 шт.
- Помідор свіжий 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль 2 ч.л.
- Приправа до риби 1 ч.л.
Помити скумбрію, випатрати (хвіст і голову залишити).
Плавці зрізати не обов'язково.
Видалити зябра й очі.
Розрізати рибу на кілька однакових по товщині шматків.
Кожен шматочок посолити. Викласти шматки на фольгу так, щоб з них знову вийшла рибка, причому, між шматками покласти кільце цибулі та помідора. За бажанням посипати приправою до риби.
Фольгу затиснути зверху і з боків так, щоб при запіканні не витік сік.
Поставити у духовку на 30 хвилин. Вогонь середній. Перетримувати в духовці не варто, тому що скумбрія може зробитися сухуватою.
Можна їсти окремо, а можна з овочами.
Як гарнір використати тушковані овочі (болгарський перець, горошок, кукурудза, помідор, печериці).
Салат из брокколи с соусом. Салат из капусты брокколи с апельсином.
Пирог бисквитный с тыквой. Пирог из тыквы с сухофруктами.
Рецепты для мультиварки, вкусно: легкие супы рецепты с фото. Рецепты приготовления блюд.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Проблеме с печенью не бывать: печень рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепт салат языкМясных, фруктовых и экзотических салатов
Вкусные рецепты с фото на пасхуКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter