Тріска по-польськи
- Тріска 1 шт.
- Яйце куряче 6 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Сіль
- Перець
- Лавровий лист
- Сметана 2 ст.л.
У сковорідку покласти очищену і порізану на шматочки рибу. Додати вершкове масло 30 грам, сіль, перець, лавровий лист і залити водою на половину сковорідки. Варити до готовності.
Зварити яйця.
Приготувати яєчну підливу. Варені яйця порізати. Зі сковорідки узяти рибний бульйон і вилити у нову каструлю, додати вершкове масло і порізані яйця. Поставити на водяну баню і варити до готовності.
Викласти готову рибу. На гарнір подати картоплю. Полити яєчною підливою.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты рождественской выпечки.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепти святкових закусок. Готовим со вкусом.
Куриные рулеты в беконе с ананасовой начинкой. Сырно-куриный рулет.
Мультиварка Philips - торты без выпечки рецепты с фото.
http://recepti.biz.ua Спанакопитта, пирог со шпинатом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter