Тріска по-польськи

ДРУГІ СТРАВИ
698 Тріска по-польськи
Фото - Тріска по-польськи
інгредієнти:
  • Тріска 1 шт.
  • Яйце куряче 6 шт.
  • Масло вершкове 100 г
  • Сіль
  • Перець
  • Лавровий лист
  • Сметана 2 ст.л.

Тріска по-польськи інгредієнти У сковорідку покласти очищену і порізану на шматочки рибу. Додати вершкове масло 30 грам, сіль, перець, лавровий лист і залити водою на половину сковорідки. Варити до готовності.

Тріска по-польськи Зварити яйця.

фото Тріска по-польськи Приготувати яєчну підливу. Варені яйця порізати. Зі сковорідки узяти рибний бульйон і вилити у нову каструлю, додати вершкове масло і порізані яйця. Поставити на водяну баню і варити до готовності.

Тріска по-польськи Тріска Викласти готову рибу. На гарнір подати картоплю. Полити яєчною підливою.

Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты рождественской выпечки.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепти святкових закусок. Готовим со вкусом.

Куриные рулеты в беконе с ананасовой начинкой. Сырно-куриный рулет.

Мультиварка Philips - торты без выпечки рецепты с фото.

http://recepti.biz.ua Спанакопитта, пирог со шпинатом

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter