Сом особливий
652
інгредієнти:
- Сом 500 г
- Лимон 2 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- Приправа (орегано) 2 ч.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
Рибу почистити, порізати на порційні шматки.
В емальованій посудині розвести сік 2 лимонів, сіль, приправи.
Замаринувати рибу на 15-20 хвилин.
На розігріту сковорідку з олією викласти шматочки риби і смажити на середньому вогні під кришкою до готовності (хвилин 10-15). При цьому перевертати рибку на всі боки. Можна покласти кілька гілочок свіжого кропу, потім видалити.
Приготовления Украинского борща рецепты здесь
Рецепты блюд индийской кухни http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі