Сом із хрусткою скоринкою
- Риба (сом) 1 кг
- Лимон 1 шт.
- Борошно
- Олія рослинна
- Помідор 4 шт.
- Печериці 5 шт.
- Часник 5 зуб.
- Майонез
- Сіль, перець, приправа
- Сир твeрдий
Філе сома нарізати шматками (з розрахунку 2 шматки на порцію) і скласти у миску.
Вичавити сік із лимона і скропити рибу ним, посолити, поперчити, можна додати трохи приправи для риби. Все добре перемішати і залишити хвилин на 10-15.
Запанірувати у борошні і обсмажити на сковороді.
На деко постелити папір для випічки і розкласти обсмажену рибку. На кожен шматочок покласти трохи подрібненого часнику, потім порізані печериці, зверху нарізані кружечками помідори, посипати тертим сиром і відправити у розігріту духовку.
Випікати до утворення смачної і хрусткої скориночки.
Вийняти, розкласти по тарілочках і подати, можна з майонезом.
Салат кучками рецепт с фотоРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Крабовый Салат. Рецепты: салати з язика з фото. Вкусные и простые рецепты салатов.
Диетические блюда для похудения - салаты с консервой. Рецепт салата Мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter