Горбуша, запечена з овочами
- Горбуша
- Сік лимонний
- Картопля
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Капуста цвітна
- Помідор (свіжий)
- Сметана 1 скл.
- Яйце 1 шт.
- Приправа (для риби)
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Сир м´який
- Кріп (свіжий)
- Олія рослинна
Філе горбуші (600-700 г) нарізати на великі шматки, скропити лимонним соком і дати постояти півгодини.
Обсмажити горбушу на соняшниковій олії.
Цибулю нарізати і теж обсмажити.
Моркву нарізати довгими тонкими шматочками, як корейську. Обсмажити у тій же олії.
Цвітну капусту розділити на суцвіття і відварити.
Картоплю почистити, порізати пластинками і викласти на змащену олією форму.
Поверх картоплі викласти обсмажену горбушу.
Навколо горбуші розкласти цвітну капусту.
Посипати цибулею з морквою.
Поверх викласти порізані помідори, посипати нарізаним кропом.
Збити яйце зі сметаною, приправами і сіллю.
Залити рибу з овочами збитою сметаною і поставити у духовку на 40 хв.
Вийняти з духовки, посипати тертим сиром і ще хвилин на 5-10 у духовку.
Торт на день народження хлопчику 1 ркбТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Рецепт суп гуляшСуп В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Праздничные Рецепты на любой вкус - новогодний кекс рецепт.
Рецепты юлии высоцкойКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter