Маринована сьомга на грилі
731
інгредієнти:
- Сьомга (філе) 300 г
- Спеції (для риби)
- Сіль
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Лимон 0.5 шт.
- Каперси
- Перець
Сьомгу замаринувати у суміші з оливкової олії, лимонного соку, спецій, солі, перцю, залишити на 10-15 хв. Обсмажити на грилі або на сковороді з антипригарним покриттям без олії на великому вогні по 2 хв з кожного боку, прикрасити каперсами і лимоном.
ТутВ комплект входит кулинарная книга с оригинальными рецептами вкусных блюд
Салат из брокколи рецепты с фото с мясомКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі