Тріска "A Гомеш де Са"
- Тріска 500 г
- Картопля 500 г
- Маслини (чорні з кісточкою) 100 г
- Цибуля 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Олія оливкова 0.5 скл.
- Петрушка 4 ст.л.
- Яйце 3 шт.
Відварити тріску до напівготовності, так щоб після варіння легко відокремити шкіру та кістки. Відварити яйця круто.
Картопля: якщо дрібна - добре помити зі щіткою, якщо велика - очистити. Нарізати на шматочки середнього розміру, скласти у ємність із кришкою для мікрохвильовки, посолити морською сіллю, полити оливковою олією і поставити у режим 900 Вт на 9 хв.
Варену тріску відокремити від шкіри і кісток, м'ясо розібрати виделкою на маленькі шматочки. Обсмажити на суміші рослинної та оливкової олії нарізану півкільцями цибулю і посічений часник до золотистого кольору, додати тріску. Суміш викласти на дно широкої форми для мікрохвильової печі, посипати зеленню петрушки.
Зверху викласти готову картоплю, поверх яйця, нарізані кружечками, прикрасити маслинами. Знову поставити у мікрохвильовку 600-700 Вт на 4-5 хв.
Якщо готувати за класичним рецептом, без мікрохвильовки, то картоплю треба відварити у мундирі. Остудити трохи, потім почистити. У кінці поставити у духовку при 200 градусах на 10 хв.
Рецепт суп гуляш в мультиваркеУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
рецепты традиционной французской кухни
Рецепты для пекарни - рецепт ужина на скорую руку. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат гурман рецепт фото.
Кулинарный сайт бориса бурдыПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter