"Guogere" із копченою фореллю
- Борошно 175 г
- Вода 250 мл
- Масло вершкове 150 г
- Сіль
- Яйце 5 шт.
- Сир твердий 100 г
- Гірчиця 1 ч.л.
- Форель (копчена, філе) 300 г
- Цибуля порей (біла частина) 1 шт.
- Молоко 175 мл
- Помідор 2 шт.
- Кріп
- Пармезан 1 ст.л.
- Сухарі панірувальні 1 ст.л.
Форму змастити маслом і прибрати в холод.
Для тіста - воду, масло (100 г) і сіль покласти у каструлю і довести до кипіння. Зняти з плити, всипати борошно (150 г) і добре перемішати дерев'яною ложкою. Знову поставити на плиту, зменшити вогонь і далі перемішувати, доки не утвориться загальна грудка тіста і на стінках каструлі не буде тіста.
Знову зняти з плити і убити 4 яйця по черзі, добре перемішуючи.
Додати гірчицю і сир твердий, перемішати. Закрити і відставити у сторону.
Для начинки - кільцями нарізаний порей обсмажити на повільному вогні у вершковому маслі. Додати борошно (25 г), перемішати і зняти з вогню.
Влити молоко, перемішати. Знову поставити на вогонь і, постійно помішуючи, довести до кипіння. Зменшивши вогонь, поварити 1 хв.
Форель розім'яти виделкою трохи, помідори без насіння нарізати соломкою приблизно 1 см. Кріп подрібнити. Все додати до молочної суміші. Посолити і поперчити.
Кондитерський мішок заповнити тістом. Видавити по краю форми смужку і зверху ще одну.
У середину викласти начинку.
Тісто змастити злегка збитим яйцем.
Пармезан і панірувальні сухарі перемішати і насипати поверх начинки. Зверху покласти шматочки вершкового масла.
Поставити в розігріту до 200°С духовку на 15-20 хв.
Подавати як самостійну страву з огірковим салатом.
Рецепты тортов на любой вкус: ореховый торт без муки рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina: авокадо салат рецепт. Салаты с авокадо.
Праздничный салат на Новый год 2015Праздничная компания. Праздничное агентство
Украинская русская кухня. Украинская кухня в праздник ивана купалы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter