"Guogere" із копченою фореллю

ДРУГІ СТРАВИ
665 "Guogere" із копченою фореллю
Фото -
інгредієнти:
  • Борошно 175 г
  • Вода 250 мл
  • Масло вершкове 150 г
  • Сіль
  • Яйце 5 шт.
  • Сир твердий 100 г
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Форель (копчена, філе) 300 г
  • Цибуля порей (біла частина) 1 шт.
  • Молоко 175 мл
  • Помідор 2 шт.
  • Кріп
  • Пармезан 1 ст.л.
  • Сухарі панірувальні 1 ст.л.

Форму змастити маслом і прибрати в холод.

Для тіста - воду, масло (100 г) і сіль покласти у каструлю і довести до кипіння. Зняти з плити, всипати борошно (150 г) і добре перемішати дерев'яною ложкою. Знову поставити на плиту, зменшити вогонь і далі перемішувати, доки не утвориться загальна грудка тіста і на стінках каструлі не буде тіста.

Знову зняти з плити і убити 4 яйця по черзі, добре перемішуючи.

 

фото Додати гірчицю і сир твердий, перемішати. Закрити і відставити у сторону.

Для начинки - кільцями нарізаний порей обсмажити на повільному вогні у вершковому маслі. Додати борошно (25 г), перемішати і зняти з вогню.

Влити молоко, перемішати. Знову поставити на вогонь і, постійно помішуючи, довести до кипіння. Зменшивши вогонь, поварити 1 хв.

Форель розім'яти виделкою трохи, помідори без насіння нарізати соломкою приблизно 1 см. Кріп подрібнити. Все додати до молочної суміші. Посолити і поперчити.

Кондитерський мішок заповнити тістом. Видавити по краю форми смужку і зверху ще одну.

У середину викласти начинку.

Тісто змастити злегка збитим яйцем.

Пармезан і панірувальні сухарі перемішати і насипати поверх начинки. Зверху покласти шматочки вершкового масла.

Поставити в розігріту до 200°С духовку на 15-20 хв.

Подавати як самостійну страву з огірковим салатом.

 

Рецепты тортов на любой вкус: ореховый торт без муки рецепт.

Кулинарные рецепты от Tramontina: авокадо салат рецепт. Салаты с авокадо.

Праздничный салат на Новый год 2015Праздничная компания. Праздничное агентство

Украинская русская кухня. Украинская кухня в праздник ивана купалы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter