Риба в апельсиново-цибулевому соусі
668
інгредієнти:
- Риба (дорада) 2 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Апельсин 2 шт.
- Вино біле сухе 100 мл
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Рибу випатрати, помити, почистити і викласти на трохи змащене олією деко або в іншу жароміцну посудину. Цибулю порей нарізати тонкими півкільцями, викласти на деко поряд з рибою.
Соус: вичавити сік з апельсин, змішати з вином і оливковою олією. Полити соусом рибу, трохи посолити і поперчити. Помістити у духовку на 25-30 хвилин градусів на 200.
Із готової риби шкірку перед подачею зняти.
Подати рибу можна, виклавши на тарілку і «укривши» цибулевою «ковдрою» .
Натуральный рецепт от насморка - рождественские рецепты выпечки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Поможем выйти замуж в Германию - бите скло десерт рецепт.
Салати до Нового року 2013салати до нового року
Польская кухня рецепты с фото скачатьПольское турагентство
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі