—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
рецепті
рецепті
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
Закусочний рулет з лаваша до шашлику
інгредієнти: Інгредієнти: Лаваш (тонкий листовий) - 3 шт Сир твeрдий - 200 г Огірок (свіжий, середній) - 3 шт Морква (по- корейськи) - 300 г Салат (зелений) - 1 пучок. Кріп (свіжий) - 2 пуч. ...
2328
ЕТИКЕТ
Похорони і поминки
Наше життя, на жаль, складається не тільки зі свят, але й із сумних подій. І в цих випадках особливо важливо дотримуватися правил гарного тону, які тільки підкреслять повагу до почуттів людей, які ...
4898
ЕТИКЕТ
Свята
Такі свята як Новий рік, Різдво, Великдень, іменини й так далі, вважаються урочистостями сімейними. Практично в кожному будинку їх відзначають, дотримуючи свої сімейні традиції. Однак для деяких ...
3606
ЕТИКЕТ
Шведський стіл
"Шведський стіл" - це прийом, характерний для готелів і готелів. Використовується туристичними фірмами при організації всіляких поїздок. Зазвичай, приходячи на "шведський стіл", ...
6527
ЕТИКЕТ
Банкет-чай
Банкет- чай розрахований приблизно на дві години, проводиться в другій половині дня. Для організації бенкету- чаю у центрі залу ставлять круглий стіл і стільці. Уздовж стін розставляють дивани та ...
4439
ЕТИКЕТ
Банкет-коктейль
Банкет- коктейль улаштовують, як правило, при обслуговуванні учасників різних міжнародних конференцій, нарад, симпозіумів. На банкеті- коктейлі можна прийняти досить велику кількість гостей і в ...
5324
ЕТИКЕТ
Банкет-фуршет
Банкет- фуршет організовують звичайно в тих випадках, коли в досить обмежений час необхідно прийняти велику кількість гостей. Столи для банкету встановлюють так, щоб гості могли вільно ...
3976
ПЕРШІ СТРАВИ
з м’ясом
Рисовий суп з індичкою
інгредієнти: Інгредієнти: 2 середніх крила індички;1 стебло селери;1 середня морква;1 невелика цибулина;2 лаврових листки;сіль;1 велика цибуля;200 г кореня селери;3- 4 картоплини;1 стакан відвареного ...
1498
ПЕРШІ СТРАВИ
з м’ясом
Розсольник
інгредієнти: Інгредієнти: яловичина 400 гр;картопля - 4 шт;морква - 1 шт;рис - 150 гр;огірки солоні - 4 шт;цибулина - 1шт;часник;сіль;перець; У киплячий м´ясний бульйон додаємо. картоплю. , ...
2959
ПЕРШІ СТРАВИ
овочеві
Гострий мексиканський томатний суп-пюре
інгредієнти: Інгредієнти: 1 літр м´ясного бульйону;400 гр. червоної квасолі;1 цибулина;4 зубчики часнику;2 солодких болгарських перцю;2 перчика чилі;3 / 4 л. томатного соку;3 ст. л. томатної ...
1767
ПЕРШІ СТРАВИ
овочеві
Помаранчевий суп
інгредієнти: Інгредієнти: велика цибулина;2 морквини;4 зубчики часнику;курячий бульйон;цедра апельсина;шматок гарбуза;шафран;сіль;перець; 4 зубчики. часнику. і шматок. гарбуза. - нарізати великими ...
1111
ПЕРШІ СТРАВИ
бульйони
Олья сирна з креветками (іспанський суп)
інгредієнти: Інгредієнти: масло вершкове 80 г;борошно пшеничне в / с 100 г;бульйон курячий 500 мл;сіль 10 г;спеції 5 г;сир Гауда 205 г;вершки 22% 200 г;креветки очищені 40 г;паприка мелена 1 ...
1861
ПЕРШІ СТРАВИ
з м’ясом
Окрошка
інгредієнти: Інгредієнти: 500- 600 гр свіжих огірків;600 гр молодої вареної картоплі;280- 300 гр копчено- вареної яловичини;6- 7 варених круто яєць;пучок кропу;пучок петрушки;пучок цибулі зеленої;1 ...
1184
ПЕРШІ СТРАВИ
овочеві
Овочевий суп-пюре з помідорами та кропом
інгредієнти: Інгредієнти: 100 гр моркви;100 гр картоплі;100 гр ріпчастої цибулі;300 гр помідорів;4 зубчики часнику ;50 г 25% вершків ;1 ст. л. рослинного масла;1 лавровий лист;500 мл. м´ясного ...
3158
Перша
<
890
891
892
893
894
895
896
897
898
899
>
Остання
Переглядаємо 12517 - 12530 із 12670