Рисовий суп з індичкою
- Інгредієнти:
- 2 середніх крила індички;
- 1 стебло селери;
- 1 середня морква;
- 1 невелика цибулина;
- 2 лаврових листки;
- сіль;
- 1 велика цибуля;
- 200 г кореня селери;
- 3-4 картоплини;
- 1 стакан відвареного рису;
Кладемо в каструлю крила індички, крупно порізану моркву і селеру, лавровий лист і надрізану навхрест цибулину. Заливаємо 1,5 л води, солимо. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння. Зменшуємо полум´я до мінімуму і варимо бульйон близько 1,5 годин, поки м´ясо не почне відставати від кісток. Поки вариться бульйон, нарізаємо кільцями цибулю. Картоплю і селеру нарізаємо кубиками. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі близько 5-7 хвилин. Виймаємо готове м´ясо з бульйону, даємо трохи охолонути й нарізаємо на невеликі шматочки. Цибулю, моркву і селеру з бульйону викидаємо. Кладемо в бульйон овочі і варимо до готовності. Додаємо індичку і рис, варимо ще протягом 2-3 хвилин.
Салат з селери капустиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Ореховый торт без муки рецепт с фотоВкусные быстрые и простые Рецепты Тортов
Рецепт морковного пирога - рецепты новогодних блюд. Рецепты с малиной.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: салати з крабовими паличками рецепти. Как приготовить летний салат.
Рецепты на святую вечерюРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мультиварки для выпечки: песочный пирог с яблоками. Фетучини в домашних условиях.
Торт наполеон рецепты от ресторана. Лучший рецепт торт наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter