Рисовий суп з індичкою

ПЕРШІ СТРАВИ
1471 Рисовий суп з індичкою
Рисовий суп з індичкою
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • 2 середніх крила індички;
  • 1 стебло селери;
  • 1 середня морква;
  • 1 невелика цибулина;
  • 2 лаврових листки;
  • сіль;
  • 1 велика цибуля;
  • 200 г кореня селери;
  • 3-4 картоплини;
  • 1 стакан відвареного рису;

Кладемо в каструлю крила індички, крупно порізану моркву і селеру, лавровий лист і надрізану навхрест цибулину. Заливаємо 1,5 л води, солимо. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння. Зменшуємо полум´я до мінімуму і варимо бульйон близько 1,5 годин, поки м´ясо не почне відставати від кісток. Поки вариться бульйон, нарізаємо кільцями цибулю. Картоплю і селеру нарізаємо кубиками. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі близько 5-7 хвилин. Виймаємо готове м´ясо з бульйону, даємо трохи охолонути й нарізаємо на невеликі шматочки. Цибулю, моркву і селеру з бульйону викидаємо. Кладемо в бульйон овочі і варимо до готовності. Додаємо індичку і рис, варимо ще протягом 2-3 хвилин.

Салат з селери капустиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Ореховый торт без муки рецепт с фотоВкусные быстрые и простые Рецепты Тортов

салаты с буряком фото

Рецепт морковного пирога - рецепты новогодних блюд. Рецепты с малиной.

Рецепты для хлебопечки, вкусно: салати з крабовими паличками рецепти. Как приготовить летний салат.

Рецепты на святую вечерюРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Мультиварки для выпечки: песочный пирог с яблоками. Фетучини в домашних условиях.

Торт наполеон рецепты от ресторана. Лучший рецепт торт наполеон.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter