Розсольник
2949
інгредієнти:
- Інгредієнти:
- яловичина 400 гр;
- картопля - 4 шт;
- морква -1 шт;
- рис - 150 гр;
- огірки солоні - 4 шт;
- цибулина - 1шт;
- часник;
- сіль;
- перець;
У киплячий м´ясний бульйон додаємо. картоплю. , коли закипить - додаємо перловку (або рис), поки вариться, приготувати. засмажку. : дрібно порізати. цибулю. , натерти на крупній тертці. моркву. і. солоні огірки. , додати томатну пасту - все обсмажити на рослинному маслі хв - 7-8 . Коли зажарка готова, закладаємо її в бульйон, варимо до готовності. Потім спеції за смаком, часник.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты для пароварки, вкусно: салати з фото рецепти.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты индийской кухни видеоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі