Банкет-коктейль
Банкет-коктейль улаштовують, як правило, при обслуговуванні учасників різних міжнародних конференцій, нарад, симпозіумів.
На банкеті-коктейлі можна прийняти досить велику кількість гостей і в порівняно невеликому приміщенні.
Діловий банкет-коктейль за часом розрахований приблизно на годину, його звичайно організують у перервах нарад або конгресів.
Банкет-коктейль з метою відпочинку триває близько двох годин і проводиться, як правило, після закінчення конференцій, іноді - на свіжому повітрі.
Меню банкету-коктейлю складається з холодних (бутерброди-канапе з ікрою, шинкою, ковбасою, сиром; тарталетки з паштетом, салатом і інші) і гарячих закусок (сосиски, люля-кебаб, риба в тісті, шматочки шашлику і так далі).
На десерт пропонується морозиво, желе, фрукти.
З гарячих напоїв пропонують каву, чай; з холодних - різні соки, мінеральні і фруктові води, коктейлі.
Кексы с грушей рецептыРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
Мультиварка Рецепты Творожен: рецепт лаваш на гриле. Гриль прижимной.
Салат з куркою та грибамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты салатов на любой вкус: салат черепаха с фото. Готовим со вкусом.
Как приготовить летний салат - рецепты с филе курицы с фото.
www.recepti.biz.uaИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое