Банкет-коктейль

ЕТИКЕТ
5035 Банкет-коктейль

Банкет-коктейль

Банкет-коктейль улаштовують, як правило, при обслуговуванні учасників різних міжнародних конференцій, нарад, симпозіумів.

На банкеті-коктейлі можна прийняти досить велику кількість гостей і в порівняно невеликому приміщенні.
   Діловий банкет-коктейль за часом розрахований приблизно на годину, його звичайно організують у перервах нарад або конгресів.
   Банкет-коктейль з метою відпочинку триває близько двох годин і проводиться, як правило, після закінчення конференцій, іноді - на свіжому повітрі.
   Меню банкету-коктейлю складається з холодних (бутерброди-канапе з ікрою, шинкою, ковбасою, сиром; тарталетки з паштетом, салатом і інші) і гарячих закусок (сосиски, люля-кебаб, риба в тісті, шматочки шашлику і так далі).
   На десерт пропонується морозиво, желе, фрукти.
   З гарячих напоїв пропонують каву, чай; з холодних - різні соки, мінеральні і фруктові води, коктейлі.

Кексы с грушей рецептыРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты

Мультиварка Рецепты Творожен: рецепт лаваш на гриле. Гриль прижимной.

Салат з куркою та грибамиМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты салатов на любой вкус: салат черепаха с фото. Готовим со вкусом.

Как приготовить летний салат - рецепты с филе курицы с фото.

www.recepti.biz.uaИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter