Шведський стіл

ЕТИКЕТ
6157 Шведський стіл

Банкет-коктейль

"Шведський стіл" - це прийом, характерний для готелів і готелів.

Використовується туристичними фірмами при організації всіляких поїздок.    Зазвичай, приходячи на "шведський стіл", ви платите фіксовану суму, яка не залежить від того, що і в яких кількостях ви з'їсте. За окрему плату подаються тільки вода, соки і алкогольні напої.
   У ресторанному приміщенні на окремих столах виставлені різні холодні закуски, гарячі страви, десерти і фрукти. На кожному з цих столів приготована стопка чистих тарілок, які ви і використовуєте при самообслуговуванні.
   Наповнивши тарілку, що сподобалися вам стравами, ви сідаєте за окремий столик і спокійно приймаєте їжу. Якщо ж у вас виникло бажання "отримати добавку", то слід знати деякі правила етикету, дотримується на шведських столах: з брудною тарілкою за добавкою не ходять! Використана посуд залишається на столі і, поки ви себе обслуговуєте, її прибирає офіціант.
   Якщо ви хочете щось випити (неважливо - алкогольне чи ні), вам варто звернутися до офіціанта, який запропонує карту вин і перелік безалкогольних напоїв, а потім виконає замовлення.
   Заварювати каву або чай ви повинні самі - все необхідне для цього знаходиться на десертному столі.

Дом из бревна с мансардой: как дома сделать йогурт без йогуртницы. Закваски для йогурта Yogurton.

Рецепты французской кухни лягушачьи лапки. Кулинария французская кухня рецепты скачать.

Оригинальные торты на заказ - торт грильяжный. Грильяжный торт, недорого! Жми.

Адреса сайтов с кулинарными рецептами. Кулинарный хороший сайт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter