Банкет-чай

ЕТИКЕТ
4412 Банкет-чай

Банкет-коктейль

Банкет-чай розрахований приблизно на дві години, проводиться в другій половині дня.

Для організації бенкету-чаю у центрі залу ставлять круглий стіл і стільці. Уздовж стін розставляють дивани та крісла, а між ними - невеликі столики, накриті скатертинами ошатними, на яких лежать сигарети і сірники, стоять попільнички.
   Меню банкету-чаю значно відрізняється від меню інших банкетів і в основному складається з кондитерських виробів - печива, тістечок, тортів, шоколадних цукерок, варення, меду, а також фруктів. У меню може входити одне або два солодких блюда - желе, морозиво або мус.
   На накритий скатертиною чайний стіл кольоровий, напроти кожного місця гостя, ставлять чайний прилад, десертну тарілку, праворуч і ліворуч від неї - десертні ножі і виделки, а при наявності в меню фруктів - фруктовий прилад на десертній тарілці, перед якою іноді в особливо урочистих випадках , ставлять келихи для шампанського. Фужерами чайний стіл не сервірують, так як до банкету ні мінеральної, ні фруктової води подавати не прийнято.
   За півгодини до початку банкету на столі розставляють солодкі страви та різну випічку. Солодкий пиріг або торт заздалегідь нарізають на порційні шматки. До всіх солодких страв неодмінно повинні бути подані спеціальні прилади для розкладання - лопатки, виделки і щипці.

Салати з крабами кукурудзоюсалати з крабами

Рецепт из языка салат. Рецепт салатов язык.

Печень рецепт видеоШарлотка В Мультиварке С Яблоками Рецепт. Авторские рецепты

ТутКопилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter