Банкет-фуршет

ЕТИКЕТ
3616 Банкет-фуршет

банкет - фуршет

Банкет-фуршет організовують звичайно в тих випадках, коли в досить обмежений час необхідно прийняти велику кількість гостей. Столи для банкету встановлюють так, щоб гості могли вільно переміщуватися по банкетному залі. Біля стін або по кутах залу розташовуються невеликі столики, на яких стоять попільнички і лежать сигарети.

На банкеті-фуршеті гостям надається вільний вибір страв та напоїв, розставлених на фуршетних столах.      Меню в основному складається з різних закусок, асортимент яких значно ширше, ніж меню інших банкетів. Іноді в меню банкету-фуршету включають і гарячі м'ясні страви, які подають на стіл, попередньо нарізавши їх невеликими скибочками. Всі інші закуски також пропонують невеликими порціями, щоб їх було зручно їсти стоячи, за допомогою однієї вилки, без ножа.
   Їдять і п'ють гості коштуючи й спілкуючись між собою, а також можуть піти з банкету в будь-який час, не чекаючи його закінчення.

Семена грибов вешенки купить - салат с грибами жареными. Потрясающе вкусный салат.

Рецепты для хлебопечки, вкусно: польская выпечка рецепты. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Салат из фасоли с брокколи. Салат из брокколи с соусом.

Рецепты капусты пелюстки с свеклойРецепты и советы. Кулинарные рецепты

ЗдесьКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter