Помаранчевий суп

ПЕРШІ СТРАВИ
1003 Помаранчевий суп
Помаранчевий суп
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • велика цибулина;
  • 2 морквини;
  • 4 зубчики часнику;
  • курячий бульйон;
  • цедра апельсина;
  • шматок гарбуза;
  • шафран;
  • сіль;
  • перець;

4 зубчики. часнику. і шматок. гарбуза. - нарізати великими шматками і обсмажити на оливковій олії. Додати 1,5 літра курячого. бульйону. , цедру з одного. апельсина. і варити поки овочі не розм´якнуть. Дістати. овочі. , подрібнити в блендері до стану однорідної суміші, повернути назад. кілька ниточок. шафрану. залити окропом, дати настоятися 15 хвилин і додати в суп. Додати сіль, перець. Капнути кілька крапель зеленої оливкової олії (розтерти в ньому базилік).

Диета: рецепты для похудения - рецепт пончиков творожных. Кулинарные рецепты от Tramontina.

http://recepti.biz.uaДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас

Рыбный салат с лососем

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter