Гострий мексиканський томатний суп-пюре
1747
інгредієнти:
- Інгредієнти:
- 1 літр м´ясного бульйону;
- 400 гр. червоної квасолі;
- 1 цибулина;
- 4 зубчики часнику;
- 2 солодких болгарських перцю;
- 2 перчика чилі;
- 3 / 4 л. томатного соку;
- 3 ст.л. томатної пасти;
- 2 ч. л. соусу чілі;
- 1 ст.л. рослинного масла;
- сіль за смаком;
Червону. квасолю. попередньо замочити на ніч у воді, закласти її в приготований заздалегідь м´ясний. бульйон. . Туди ж відправляємо томатну. пасту. і соус ". Чилі. ". Цибулю і. часник. дрібно порізати і обсмажити на рослинному маслі. Перець чилі дрібно порубати, солодкий перець порізати невеликими кубиками і теж обсмажити. Піджарку з. цибулі. ,. часнику. і перцю додати м´ясний бульйон. Варити після закипання 30 хвилин. По закінчення цього часу, додати. томатний. сік. і дати супу прокипіти, при необхідності, посолити. Коли суп трохи охолоне, перемішати його в блендері.
ЗдесьДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі