Гострий мексиканський томатний суп-пюре

ПЕРШІ СТРАВИ
1747 Гострий мексиканський томатний суп-пюре
Гострий мексиканський томатний суп-пюре
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • 1 літр м´ясного бульйону;
  • 400 гр. червоної квасолі;
  • 1 цибулина;
  • 4 зубчики часнику;
  • 2 солодких болгарських перцю;
  • 2 перчика чилі;
  • 3 / 4 л. томатного соку;
  • 3 ст.л. томатної пасти;
  • 2 ч. л. соусу чілі;
  • 1 ст.л. рослинного масла;
  • сіль за смаком;

Червону. квасолю. попередньо замочити на ніч у воді, закласти її в приготований заздалегідь м´ясний. бульйон. . Туди ж відправляємо томатну. пасту. і соус ". Чилі. ". Цибулю і. часник. дрібно порізати і обсмажити на рослинному маслі. Перець чилі дрібно порубати, солодкий перець порізати невеликими кубиками і теж обсмажити. Піджарку з. цибулі. ,. часнику. і перцю додати м´ясний бульйон. Варити після закипання 30 хвилин. По закінчення цього часу, додати. томатний. сік. і дати супу прокипіти, при необхідності, посолити. Коли суп трохи охолоне, перемішати його в блендері.

ЗдесьДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас