—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
Перець
Перець
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені "Домашні"
інгредієнти: Борошно Вода 0. 5 л Сіль 1 ч. л. Яйце 2 шт. Свинина (фарш) 500 г Часник Цибуля ріпчаста 1 шт. Картопля 1 шт. Перець чорний (мелений) Тісто: змішати 1яйце, 0, 5 л води, 0, 5 ч. л. ...
806
ДРУГІ СТРАВИ
з морепродуктами
П'яні кальмари
інгредієнти: Кальмар 600 г Коньяк 4 ст. л. Олія рослинна 2 ст. л. Цибуля ріпчаста (червона) 1 шт. Цукор- пісок 1 ч. л. Часник 2 зуб. Кінза 1. 5 ст. л. Базилік 1. 5 ст. л. Перець червоний (гострий, ...
662
ЗАКУСКИ
рибні
Рибний рулет "Насолода"
інгредієнти: Риба (пангасіус, філе) 500 г Масло вершкове 125 г Томатна паста 200 г Желатин 45 г Сіль Перець чорний Ретельно перемішати томатну пасту, вершкове масло, желатин, спеції. На лист ...
819
ЗАКУСКИ
рибні
Закуска з кальмарів
інгредієнти: Кальмар (тушка) 1 кг Помідор 4 шт. Перець болгарський (червоний) 3 шт. Петрушка 1 пуч. Вино біле сухе 100 мл Цукор- пісок 1 ч. л. Часник 6 зуб. Перець чорний (мелений) 0. 5 ч. л. Перець ...
709
ДРУГІ СТРАВИ
з рибою
Риба по-болгарськи
інгредієнти: Риба морська (пікша, минтай, лімонелла, тріска) 700 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Морква 2 шт. Перець болгарський 1 шт. Томатна паста (кетчуп) 2 ст. л. Горошок зелений (консервований) 1 бан. ...
715
ДРУГІ СТРАВИ
з морепродуктами
Кальмари по-китайськи "Si Jiao You Yu"
інгредієнти: Кальмари 400 г Перець солодкий Часник 1 зуб. Цибуля (зелена) Соєвий соус 3 ст. л. Сік лимона (біле столове вино) 3 ст. л. Спеції Кальмари узяти заморожені кільцями. Зробити неглибокі ...
645
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені "Потрійні"
інгредієнти: М´ясо (лосятина, яловичина, свинина) 800 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Сіль Борошно (вищого ґатунку) 700 г Молоко 250 мл Яйце куряче 1 шт. Перець чорний Пропустити м'ясо з цибулею через ...
736
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Манти "Троянди"
інгредієнти: М´ясо (яловичина, баранина, свинина) 400 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Морква 1 шт. Капуста білоголова 100 г Картопля 2 шт. Борошно 500 г Вода (кип´ячена, холодна) Олія соняшникова Спеції ...
1222
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Манти "Турецькі"
інгредієнти: Борошно пшеничне Яйце куряче 1 шт. Сіль Фарш м´ясний 300 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Перець чорний Томатна паста 4 ст. л. Масло вершкове 15 г Перець червоний Сметана 0. 5 скл. Часник 1 зуб. ...
1220
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені "Економні"
інгредієнти: Борошно 400 г Вода 200 мл Яйце куряче 1 шт. Сіль 1 ч. л. Шлунки курячі (серце) 500 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник 1 зуб. Перець чорний (мелений)Всі інгредієнти для тіста (борошно, вода, ...
779
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
інше
Штрудель м'ясний
інгредієнти: Фарш (індичка) 500 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Сіль Морква 2 шт. Яйце куряче 2 шт. Борошно пшеничне 250 г Вода (молоко) 2 скл. Олія рослинна Томатна паста 15 г Сир 50 г ПерецьЗамісити тісто. ...
926
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Смажені пельмені
інгредієнти: Пельмені 20 шт. Олія рослинна Вода 0. 5 скл. Сіль Перець чорний (мелений)Заморожені пельмені викласти на сковорідку, змащену олією. Поставити на вогонь. Посолити і поперчити. Коли ...
827
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Вареники пісні картопляні
інгредієнти: Картопля 1 кг Цибуля ріпчаста 2 шт. Борошно пшеничне 400 г Сіль Перець чорний (мелений) Лавровий лист 1 шт. Олія рослиннаНачинка. Відварити картоплю в мундирі (очистити і роздавити), ...
885
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Креплах
інгредієнти: Яйце 1 шт. Борошно 250 г Курка 300 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник 1 зуб. Олія рослинна Перець чорний Сіль Цибуля зелена Із яйця, борошна і води замісити тісто, як на вареники чи ...
733
Перша
<
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
>
Остання
Переглядаємо 5223 - 5236 із 6585