Манти "Турецькі"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1219 Манти "Турецькі"
Фото - Манти
інгредієнти:
  • Борошно пшеничне
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль
  • Фарш м´ясний 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець чорний
  • Томатна паста 4 ст.л.
  • Масло вершкове 15 г
  • Перець червоний
  • Сметана 0.5 скл.
  • Часник 1 зуб.

Манти Фарш обсмажити з цибулею, чорним перцем, сіллю і пропустити через м'ясорубку готову масу, щоб стала ніжніше.

Манти Приготувати тісто звичайним способом: насипати гірку борошна, зробити ямку, туди вбити яйце, посолити, і розмішати, додати води і довести тісто до потрібної консистенції. Розкачати і видавити кружечки.

фото Манти Наліпити маленькі пельмені. Приготувати 2 різних соуси. Перший: масло вершкове розтопити в соусниці, влити томатну пасту розведену 1:1 з водою, додати червоний перець за смаком. Другий: сметану викласти в миску, видавити часник і посолити.

Манти Відварені манти викласти на тарілку, полити соусом із сметани і зверху соусом з томатної пасти.

Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарная социальная сеть. Кулинарный словарь

Салат вкуснятина рецепт с фото с ананасомКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты для пекарни - рецепт салата з язиком. Книга Рецептов Для Мультиварки.

http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

http://recepti.biz.uaКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов

Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд в микроволновке. Приготовление вкусных блюд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter