Манти "Турецькі"
- Борошно пшеничне
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль
- Фарш м´ясний 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець чорний
- Томатна паста 4 ст.л.
- Масло вершкове 15 г
- Перець червоний
- Сметана 0.5 скл.
- Часник 1 зуб.
Фарш обсмажити з цибулею, чорним перцем, сіллю і пропустити через м'ясорубку готову масу, щоб стала ніжніше.
Приготувати тісто звичайним способом: насипати гірку борошна, зробити ямку, туди вбити яйце, посолити, і розмішати, додати води і довести тісто до потрібної консистенції. Розкачати і видавити кружечки.
Наліпити маленькі пельмені. Приготувати 2 різних соуси. Перший: масло вершкове розтопити в соусниці, влити томатну пасту розведену 1:1 з водою, додати червоний перець за смаком. Другий: сметану викласти в миску, видавити часник і посолити.
Відварені манти викласти на тарілку, полити соусом із сметани і зверху соусом з томатної пасти.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарная социальная сеть. Кулинарный словарь
Салат вкуснятина рецепт с фото с ананасомКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты для пекарни - рецепт салата з язиком. Книга Рецептов Для Мультиварки.
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
http://recepti.biz.uaКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд в микроволновке. Приготовление вкусных блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter