П'яні кальмари
- Кальмар 600 г
- Коньяк 4 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста (червона) 1 шт.
- Цукор-пісок 1 ч.л.
- Часник 2 зуб.
- Кінза 1.5 ст.л.
- Базилік 1.5 ст.л.
- Перець червоний (гострий, мелений)
- Сіль
- Вода (окріп) 100 мл
Кальмари вимити, очистити.
Нарізати кальмари кільцями або смужками.
Цибулю, часник очистити, дрібно нарізати.
Спасерувати цибулю і часник на олії 2-3 хвилини. Сковороду брати, бажано, з товстим дном.
Додати кальмари і смажити, постійно помішуючи, 2-3 хвилини.
Влити у сковороду коньяк, кип’яток (не повинно бути дуже рідко), додати цукор, сіль, перець.
Тушкувати 3-4 хвилини, помішуючи, доки соус не загусне. Відразу зняти з плити.
Посипати зеленню, відразу подати до столу.
Рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты кекс столичный.
Кулинарные сайтыРецепты на самый взыскательный вкус! Подробнее на страницах нашего сайта
Салат из Курицы и манго recepti.biz.ua
Легкие блюда в мультиварке рецепты с фотоГотовьте блюда с сохранением витаминов вместе с мультиварками Philips
писатель кулинар ханкишиев приготовление плова рецепт
Рецепты с фото салатов www.recepti.biz.ua
Готовим со вкусом - как приготовить пирог из тыквы. Как приготовить пирог.
Готовим со вкусом - мимоза салат рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter