Пельмені "Економні"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
762 Пельмені "Економні"
Фото - Пельмені
інгредієнти:
  • Борошно 400 г
  • Вода 200 мл
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Шлунки курячі (серце) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Перець чорний (мелений)

Всі інгредієнти для тіста (борошно, вода, яйце, сіль) розмістити в чашу хлібопічки, виставити режим "Тісто".

Пельмені Курячі шлуночки або серця ретельно промити, зачистити від внутрішньої жорсткої плівки. Пропустити через м'ясорубку разом із часником та цибулею двічі. У отриманий фарш додати гарячої води (бульйону) до потрібної консистенції (не більше 70 мл). Поперчити, посолити і ретельно вимішати.

Пельмені Готове тісто розкачати тонким коржем і виїмкою видавити кружечки.

фото Пельмені На кожен кружечок тіста покласти начинку. За допомогою виїмки з'єднати щільно краї пельменя. Відварити.

Пельмені Подавати зі сметаною, кетчупом або соусом.

Рецепт борщ с бурякомКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепт салата с языка. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкий производитель. Немецкие пластиковые окна

recepti.biz.ua салаты и закуски рецепты с фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter