Пельмені "Економні"
- Борошно 400 г
- Вода 200 мл
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- Шлунки курячі (серце) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Перець чорний (мелений)
Всі інгредієнти для тіста (борошно, вода, яйце, сіль) розмістити в чашу хлібопічки, виставити режим "Тісто".
Курячі шлуночки або серця ретельно промити, зачистити від внутрішньої жорсткої плівки. Пропустити через м'ясорубку разом із часником та цибулею двічі. У отриманий фарш додати гарячої води (бульйону) до потрібної консистенції (не більше 70 мл). Поперчити, посолити і ретельно вимішати.
Готове тісто розкачати тонким коржем і виїмкою видавити кружечки.
На кожен кружечок тіста покласти начинку. За допомогою виїмки з'єднати щільно краї пельменя. Відварити.
Подавати зі сметаною, кетчупом або соусом.
Рецепт борщ с бурякомКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепт салата с языка. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкий производитель. Немецкие пластиковые окна
recepti.biz.ua салаты и закуски рецепты с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter