Пельмені "Потрійні"
736
інгредієнти:
- М´ясо (лосятина, яловичина, свинина) 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Борошно (вищого ґатунку) 700 г
- Молоко 250 мл
- Яйце куряче 1 шт.
- Перець чорний
Пропустити м'ясо з цибулею через м'ясорубку.
Посолити, поперчити, додати трохи молока, щоб фарш був більш соковитим.
Борошно просіяти.
Із борошна, яйця, теплого молока і солі замісити тісто.
Залишити його на півгодини, загорнувши у серветку.
Розкачати тісто, вирізати кружечки.
Викласти фарш і зліпити пельмені.
Відварити у підсоленій воді.
Рецепт крабового салата: салати з крабами. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Рецепты супов на каждый день: рецепт суп гуляш. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты салатов на любой вкус - салат с жареными грибами.
Кекс столичный рецепт. Рецепт столичный кекс.
Рецепты новогодних блюд с фотографиямиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
http://recepti.biz.ua рецепты кулинарные сайты детский праздник
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі