Пельмені "Потрійні"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
736 Пельмені "Потрійні"
Фото - Пельмені
інгредієнти:
  • М´ясо (лосятина, яловичина, свинина) 800 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сіль
  • Борошно (вищого ґатунку) 700 г
  • Молоко 250 мл
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Перець чорний

Пельмені

 

Пельмені Пропустити м'ясо з цибулею через м'ясорубку.

фото Пельмені Посолити, поперчити, додати трохи молока, щоб фарш був більш соковитим.

Пельмені Борошно просіяти.

Пельмені Із борошна, яйця, теплого молока і солі замісити тісто.

Пельмені Залишити його на півгодини, загорнувши у серветку.

Пельмені Розкачати тісто, вирізати кружечки.

Пельмені Викласти фарш і зліпити пельмені.

Пельмені

Відварити у підсоленій воді.

Рецепт крабового салата: салати з крабами. Рецепт Бисквита В Мультиварке.

Рецепты супов на каждый день: рецепт суп гуляш. Как приготовить вкусный шашлык.

Рецепты салатов на любой вкус - салат с жареными грибами.

Кекс столичный рецепт. Рецепт столичный кекс.

Рецепты новогодних блюд с фотографиямиКулинарные рецепты. Рецепты и советы

http://recepti.biz.ua рецепты кулинарные сайты детский праздник